torstai 21. maaliskuuta 2013

Ajatuksiani elämäntehtävästämme


Elämäntehtävä on mielestäni se lopputulos jonka takia olemme syntyneet tänne maailmaan. Kun sitä toteutamme elämässämme, kuljemme omalla "kultaisella" polullamme juuri oikeassa kohden, ja elämäämme lisääntyy ilo, runsaus ja hyvinvointi.


Kun etsimme sitä ja löydämme sen, on rahan ja runsauden luominen kuin lasten leikkiä. Kun rakastamme sitä mitä teemmekin, käytämme energiaamme hyvin työhömme ja se näkyy tuloksissa. Jos taas olemme työssä, josta emme pidä, käytämme aikaa toisin sanoen turhaan, vähennämme omia energioitamme, aikaamme ja runsauden virtaa elämässämme.


Harrastuksistamme ne joista pidämme erityisesti saamme käyttää niitä oman elämäntehtävämme taitoja ja lahjoja, samoja tulemme käyttämään myös elämäntehtävässämme.
Esimerkiksi: Olen aina ollut kiinnostunut mystiikasta, tutkimisesta ja tehnyt sitä rajatiedon alueilla ja alueista.Tarotit ovat olleet tuttuja jo pienestä pitäen... Ja olen aikaisemmin ollut palveluammateissa, hoiva-alalla, yms. ja tullut siihen tulokseen että se kaikki osaaminen ja koulutukset sekä kurssit ovat johdattaneet minut juuri tähän työhön, elämäntehtävään, joka vain laajenee oman kasvuni ja kehityksen mukaan, se siis muuttuu, eikä jää paikoilleen. Sillä on monia erilaisia ilmenemismuotoja elämämme eri vaiheissa..

Tiedämme olevamme elämäntehtävässämme kun saamme työstämme voimaa ja energiaa. Koemme että elämässämme on syvempi tarkoitus, työ tuntuu mielekkäältä ja että lahjamme on arvokas, olemme arvokkaita.Olemme onnellisempia kaikilla elämämme eri alueilla.
Ei edes tarvitse aina olla edes "oikeissa töissä" ilmentääksemme elämäntehtäväämme. Avuksi voi olla missä tahansa työssä, tekemisessä tai harrastuksessa. Voimme saada aikaan hyvää ja saada jonkun tuntemaan itsensä hyväksi ja arvokkaaksi,koskettamalla heitä omalla rakkaudellamme, välittämisellä ja pyyteettömyydellämmme. Elämäntehtävää voi ilmentää vapaaehtoistyön tai harrastustenkin kautta. Yleensä tie omaan elämäntehtäväämme on hyvin luonnollinen valinta. Se voi olla jonkun läheisen auttamista, kehitysaputyötä tai  jotain, ihan mitä tahansa kunhan teemme sen kutsumuksella.

1 kommentti:

  1. Olen aina tiennyt, että oma elämäntehtäväni on olla äiti, siksi synnyin tänne. Olen halunnut paljon lapsia ja suureksi onnekseni minulla on kunnia olla viiden lapsen äiti (ja yksi sydämessä). Nämä lapset antavat iloa ja energiaa, en tiedä mitään parempaa kuin lapseni kanssa oleminen, heidän kanssaan päivien viettäminen.
    He ovat kaikki viisi erilaisia persoonia ja on upeaa huomata se heidän toimissaan ja suhtautumisissaan asioihin.
    Koen suurta ylpeyttä katsellessani heitä. Päivittäin saatan vain "tuijottaa" heitä ihastellen :)

    VastaaPoista