keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Henkiset lait Vol 3.


Avaramman tietoisuuden lait 

   
TASAPAINON JA VASTAKKAISUUDEN LAKI     -Elämämme on kuin keinussa keinumista. Liikumme ylös ja alas laajassa kaaressa niin pitkälle kuin mahdollista. Kun olemme tarpeeksi kauan kokeneet hurjaa menoa, alamme hidastaa vauhtia ja palaamme takaisin tasapainoon ja lepoon. Esim. Syöpöttely ja nälkiintyminen ovat ääripäitä. Ne ilmaisevat hallitsemattomuuden tunteita ja siten yritystä hallita mitä tahansa. -   Tavoitteemme on tasapainottaa kaikki elämämme osa-alueet!

  KARMAN LAKI     - Rakastamalla ja tukemalla muita parannamme karmiset ihmissuhteemme. Jos sinulla on hanakaluuksia jonkun kanssa, toivo mielessäsi hänelle hyvää. Silloin karma alkaa parantua. Kannat karmaasi vain siihen saakka kun olet oppinut läksysi. Välinpitämättömyys pitää taakkaa harteillasi. Jos tahdot nauttia vakaasta tulevaisuudesta, maksa henkiset velkasi ja kerää katetta maailmankaikkeuden pankkitilillesi. -   Muista, että niität sitä, mitä kylvät!

  JÄLLEENSYNTYMISEN LAKI   Jos meiltä on jäänyt jokin ratkaisematta tai kesken elämämme päättyessä, sielullemme annetaan mahdollisuus palata ihmismuotoon ratkaistaaksemme keskeneräiset asiat ja saadaksemme ne päätökseen. Esim. Jos mies on loukannut vaimoaan, aviopari tahtoo palata takaisin yhteen, jotta miehen sielu voi maksaa teoistaan. He voivat syntyä mieheksi ja vaimoksi, äidiksi tai isäksi ja lapseksi, oppilaaksi ja opettajaksi tai jopa ystäväksi. - Palaat maahan yhä uudelleen, kunnes olet oppinut hallitsemaan henkiset lait!


  VASTUUN LAKI   Vastuun tuntoa on kyky vastata asianmukaisesti jostakin henkilöstä tai tilanteesta. Haasteet tai vastuut ovat kunnia-asioita. Ne paljastavat, että olet henkisesti valmis johonkin suurempaan. Olet vastuussa siitä, että rohkaiset ja vahvistat muita ja kannustat heitä kantamaan omat vastuunsa. Lannistamme lapsemme, jos otamme heiltä pois heidän vastuunsa. lannistettu ihminen on aina vihainen. Kun kannat vastuun elämästäsi, sinusta tulee mestari.   Olen vastuussa itsestäni ja omista poluistani ja annan muiden kantaa oman vastuunsa!


  EROTTELUKYVYN LAKI   Pikkulapsen ei odoteta tietävän, mitä eroa on oikealla ja väärällä. Aikuisen sen sijaan kyllä. Mitä edistyneempiä olemme, sitä tarkempaa erottelukykyä meiltä odotetaan. Meitä luonnollisesti koetellaan. Syvällä sisimmässämme tiedämme mikä on oikein ja mikä väärin. Kuuntele mielesi ja kehosi tuntemuksia, jos jokin vaivaa mielessäsi tai kehosi on jännittynyt, tiedät, että asia ei ole oikein.   Kuuntele intuitiotasi ja luota sen ohjaukseen!


  VOIMALAUSEIDEN LAKI   Varmistu siitä, että voimalauseesi sisältävät vain myönteisiä asioita. Voimalauseiden on oltava preesensissä. Tehokkaat voimalauseet ovat yksinkertaisia. Voimalauseet, jotka ovat runomuotoisia ja rytmikkäitä, painuvat alitajuntaasi helposti. Voimalauseita on toistettava jatkuvasti.   Vakuuta jatkuvasti, että olet jo se, mikä haluat olla, niin sinusta tulee pian juuri sellainen!


  RUKOUKSEN LAKI - Pyydä ensin. Hellitä sitten otteesi tavoitteesta. Kiitä Jumalaa siitä, että hän vastasi sinulle. Pidä uskoasi yllä. Valmistaudu saamaan se, mitä pyysit. - Pyydä ja usko, niin toiveesi on jo täytetty!
 
  MIETISKELYN LAKI   On olemassa monia muodollisia tapoja mietiskellä. Kaikkiin niihin tarvitaan samat perusvalmistelut. - Valitse hetki, jolloin voit olla rauhassa, eikä sinua häiritä. Pue yllesi väljät, mukavat vaatteet. Istu risti-istuntaan tai tuolille. Pidä selkäsi suorana. Rentoudu.  - Hiljaisuudessa saat jumalallisen viisauden helmiä!
 
  HAASTAMISEN LAKI - Haastamisen henkinen laki ilmaisee sen, että jos haastat jonkin aineettoman olennon kolmesti Jumalan nimeen, sen täytyy paljastaa sinulle todellinen minuutensa tai kadota.     Jos epäilet, haasta ne jotka pyrkivät lähellesi! 
Lähde : Diana Cooper Hieman henkisistä laeista/www.taivaankaari.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti