keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Henkiset lait Vol 4.  Korkeamman värähtelytason lait        
- VÄRÄHTELYN LAKI   Mitä pikemmin teemme vain sellaisia asioita, jotka tuottavat meille iloa ja innostuksen tunnetta, sitä nopeammin kohotamme sekä omaa että läheisten värähtelytasoa.   Säteile puhdasta energiaa, niin muutat lähimmäistesi surun onnellisuudeksi!
 
  IHMEIDEN LAKI   Värähtelytasosi kohotessa vedät puoleesi enemmän henkistä apua, ja ihmeet, yhteensattumat ja samanaikaisuudet ovat maailmankaikkeuden lähettämiä merkkejä, jotta tietäisit olevasi oikealla tielläsi.   Ihmeet ovat merkkejä siitä, että kuljet todellista tietäsi!
 
  PARANTAMISEN LAKI   Parantuminen käynnistyy, kun korkeavärähteiset energiat virtaavat kehon läpi vapauttaen jumittuneet energiat, jotka ovat aiheuttaneet sairauksia. On aina sopivaa lähettää valoa tai rakkautta tai pyytää enkeleitä sulkemaan joku syliinsä.   Parantuminen tapahtuu siksi, että valo kirkastaa sairauden karkeammat energiat!
 
    PUHDISTAMISEN LAKI - Puhdistautmisen vaiheet: - Tarkkaile ajatuksiasi ja sanojasi. Toimi aina lahjomattoman rehellisesti. Pysy puhtaiden ihmisten seurassa. Kirjoita syyllisyytesi, mielipahasi ja vihasi ylös ja polta paperi. Anna itsellesi ja kaikille muillekkin anteeksi kaikki asiat. Kampaa auraasi fyysisesti sormillasi. Harrasta liikuntaa säännöllisesti, mieluiten vehreillä paikoilla tai meren rannalla. Pyydä enkeleitä ja ylösnousseita mestareita puhdistamaan sinut. Luo Violetti liekki ympärillesi ja pyydä korkeampaa minääsi puhdistamaan päiväsi puhaltamalla Violetilla liekillä tiellesi vana, joka kulkee edelläsi. Pyydä iltaisin päästä käymään arkkienkeli Gabrielin pyhätössä Mount Shastassa, ennen kuin käyt nukkumaan. - Puhdas aura tarjoaa täyden suojan ja vetää enkeleitä puoleesi!
 
  NÄKÖKULMAN LAKI   Jumalan lakien mukaan kaikki on täydellistä. Ainoastaan meidän käsityksemme siitä on vääristynyt. Maapallo tunnetaan harhakuvien tasona, koska mikään siellä ei ole sitä miltä se näyttää.   Katsele kaikkea rakkaudesta käsin, niin kuljet vapautumisen tietä!
 
  KIITOLLISUUDEN LAKI   Sydämellinen kiitollisuus on avain runsauteen. Se maailmankaikkeuden suuret rikkaudet virtaamaan. Tuomitseminen ja arvosteleminen tainnuttaa ja tappaa kasvit. Kiitollisuus on auringonvaloa, joka avaa terälehdet ja herättää kasvit kukkimaan. Kiitollisuus tuo sinulle lukemattomia siunauksia.   Laske elämäsi siunaukset ja tarkkaile, miten ne moninkertaistuvat!
 
  SIUNAUKSEN LAKI   Siunaa toinen lausumalla "terveydeksi" hänen aivastaessaan, jotta Jumalallinen energia voisi tulla häneen ja tervehdyttäisi hänet. Siunaa työsi, niin se saa uudet mittasuhteet ja täyttyy ilosta. Siunaa kasvisi, niin ne kasvaa valtaviksi. Siunaa kotisi, niin siitä tulee rauhan tyyssija. Siunaa kehosi, niin siitä tulee henkesi kaunis temppeli.   Siunaa kaikki ihmiset ja täytä heidät jumalallisella energialla, niin avaudut itse maailmankaikkeuden siunaukselle!

  JULISTAMISEN LAKI   Kun lausut julistuksen, maailmankaikkeus alkaa toimia käskysi mukaisesti.   Kun lausut julistuksen, Maailmankaikkeuden Mahdit asettuvat tueksesi!
 
  USKON LAKI   Usko siirtää vuoria. Uskoa suurempaa voimaa ei ole. Jos intuitiosi kertoo sinulle, että jokin asia on oikein, ja pidät uskoasi yllä siihen vakaana, menestyt varmasti.   Jumalallinen uskoo sinuun!
 
  ARMON LAKI   Armo on Jumalallista armeliaisuutta. Armo sulattaa karmaa ja saa ihmeitä aikaan. Se voi muuttaa materiaa. Myötätunto, empatia, armo, pyyteetön rakkaus ja anteeksianto ovat Jumalallisia hyveitä, jotka suovat armoa.   Anna ja ota armoa vastaan, näin jumalallinen armollisuus voi vapauttaa meidät!
 
  YKSEYDEN LAKI   Viidennellä ulottuvuudella on vain yksi henkinen laki. Olemme kaikki yhtä. Me kaikki olemme osa Jumalaa. Ykseyden laki liittyy kaikkien ja kaiken hyväksymiseen sellaisenaan kuin se on tuomitsematta mitään tai ketään. Itsesi mukaan lukien. Kun olemme yhtä, emme tarvitse muureja välillemme. ykseyttä on hyväksyä oma Jumalallisuutensa.   On vain Yksi, joka on Jumala, joka olet myös sinä!  

Lähde: Henkiset lait / Diana Cooper/ Taivaankaari
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti