torstai 21. maaliskuuta 2013

Käärmeen vuoden vaikutus muihin merkkeihin


Käärmeen vuotta kohti.. Ensi vuosi on Kiinalaisessa astrologiassa Käärmeen vuosi. Vuosi on haastava, on aika korjata tekemiänsä virheitä, oppia niistä. Käärmeille ja Lohikäärmeille vuosi on epätavallisen onnekas/kohtalokas. Kannattaa tarttua mahdollisuuksiin ja kääntää vuosi voiton ja saavutusten vuodeksi.  Käärmeen vuosi on myös mystistä hiljaisuutta, ennen toimintaa, eli suunnitelmat kytevät pinnan alla. Vuosi on niinikään rauhoittumisen vuosi. On aika tarkistaa suuntaa ja tehdä voitavansa tulevan suhteen ja odottaa mitä ympärillä tapahtuu.

Lohikäärmeeseen vuosi vaikuttaa rauhoittavasti, vaikkakin onnea sisältyy mukaan lähes kaikessa toiminnassa.

Vuohelle käämeen vuosi on suotuisa, ja ennenkaikkea sosiaalisessa mielessä.

Kissoille vuosi on hedelmällisen kommunikoinnin aikaa. Menestys on puheissa.

Apinalle vuosi on ns. huomion hakua, oman toiminnan puolustamista, apinoilla myöskin materialistisuus huipussaan Käärmeen vuonna.

Koira menestyy kaikilla tasoilla.

Vuosi ei ole suotuisa Hevosen liiketoiminnalle tai suurille hankinnoille.

Vuosi voi olla rotille hankala, ja täynnä vastoinkäymisiä ja hankaluuksia, riippuen miten on aiemmat "siemenet kylvänyt" Rotille vuosi on sadonkorjuuvuosi.

Kukko loistaa tunkiollaan sosiaalisesti, saavuttaen menestystä.

Puhvelilla työ ei kanna, palkkakuoppaa tai henkilökohtaista lamaa, jos ei tartu tilaisuuksiin nopeasti, nyt ei auta olla hidas!

Sialle vuosi on Ruusunpunaisten rillien läpi katselemista, ihmissuhteiden ruusuista aikaa, taloudessa sitten meneekin vähän poskelleen.. ei parane tuhlailla.

Tiikerillä on hyviä ideoita, jotka pitää tuoda esiin tavalla tai toisella, hitaat jäävät jalkoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti