keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Luo oma Alttarisi - pyhä paikkasi

Alttari - pyhä paikka

Tehdessämme paljon työtä itsemme kanssa henkisellä tasolla, on hyvä huomioida myös fyysinen taso ja sallia mielen keskittyä johonkin konkreettiseen. Ennen vanhaan lähes jokaisessa kodissa oli alttari, joka viittasi yhteyteen taivaan ja maan välillä. Se oli henkilökohtaisen hiljentymisen ja hiljaisen kiintymyksen osoittamisen paikka.

Alttari ei välttämättä ole uskonnollinen paikka, se voi olla myös oman persoonallisuuden ilmentymä - pyhä paikka, jossa toiveet ja unelmat kohtaavat. Tiettyä chakraa korostava alttari auttaa hiljentämään ajatukset ja avaamaan sydämen omalle intuitiolleen. Päivittäinen vierailu alttarin luona muuttuu pian tavaksi, jolloin aika meditatiivisen ajattelun irtiottamiseen helpottuu.
Voit luoda alttarin myös ihan omaan visualisointiin. Järjestä alttarisi fengshuin bagua kartan mukaan. Tietyt symbolit teemaan sopiviksi. Esim. jos haluat luoda rahaa, tehosta rahan(tuuli) aluetta kartassa rahaan liittyvillä symboleilla. Tee alttarista oman näköisesi, omilla symboleillasi.

Alttarin luominen: Visuaalisen alttarin kokoaminen on helppoa, tarvitset vain pienen pöydän tai hyllyn, jolle voit halutessasi levittää valitsemasi chakran väriin sopivan liinan tai kankaan. Tasolle kootaan nimenomaan sinulle tärkeitä esineitä, kuvia tai esimerkiksi kiviä. Tämä on sinun pyhä paikkasi, keräämilläsi esineillä on merkitys ja inspiraatio juuri sinulle. Hyvä ajatus on meditoida hetki ennen sopusointuisten alttariesineiden valitsemista antaen vaiston ohjata sinua sydämen suuntaan. Voit myös luoda alttarin parvekkeelle, tai pihalle. Metsään voi luoda väliaikaisen alttarin. nauti alttaristasi lepohetkinäsi, tai erityisenä visualisoinnin paikkana ja apuvälineenä.
                                           


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti