sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Ruohonjuuritason visualisointiaOlen koti-ihminen henkeen ja vereen. Päätin jälleen vähän  luoda freesimpää  ilmettä ja "luoda" kotiin uusia tarpeellisia kalusteita. tein hankintoja mm. huutonetistä. ( En halua maksaa täyttä hintaa kalusteista joita en ehkä tarvitse enää ensi vuonna uuden sisustustyylin takia)

Lähtökohtana se, ettei kaluste saa maksaa  paljoa, ja että saisin vielä kuljetuksen korvausta vastaan toki. Näin kävikin. Sain hyvin edullisesti  melkein uuden tv-tason ja kirjoituspöydän, ja ne tuodaan kotiin, mikä parasta kun en ole auto ihmisiä.

Olen usein tällä tavoin saanut sen mitä toivon, kerran tarvitsin parvisänkyä pojalleni, ja saman viikon aikana kotiini tuotiin kolme parvisänkyä, ja vielä siten että vain yhdestä jouduin maksamaan 10 euroa. Noh, olen aika huono kieltäytymään joten siksi nuo kolme  löysivät tiensä meille. Annoin sitten ystävälleni eteenpäin.
 
Tällä tahdon sanoa, että näin voit sinäkin luoda mitä tahansa tarvitsetkin itsellesi , kotiisi, työhösi, kun päätät selkeästi  mitä tarvitset ja haluat ja mihin hintaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti