maanantai 25. maaliskuuta 2013

Väriruokaa vol. I

Vihreä

Kevät tuo aina mieleen tuoreuden, vihreän värin ja terveellisyyden. Innostun  kasveista, kasvattamisesta, ja terveelisemmästä ravinnosta.
Tyttäreni  sanoo sitä "viherpiiperokohtaukseksi". Itselleni  se on innostus, mahdollisuus ja uusia päämääriä. Kasvatan tällä hetkellä herneenversoja, ja chilejä sekä paprikoita keittiön pöydällä, koska nykyisessä asunnossamme ei ole parveketta saati pihaa.
Vihreä väriruoka eheyttää ja  antaa maaäidin voimaa. Innostuin tekemään vihreää kasviskeittoa. Maku oli vahva ja runsas. Keitto oli täyteläinen ja mikä parasta edullinen;)

Vihreä keitto
Parsakaalia varsia ja nuppuja
Pakastepinaattia pussi tai tuoretta pinaattia (lisätään viimeisenä)
2 perunaa
Pätkä varsiselleriä
kasvisliemifondi tai kuutio
Valkopippuria
Hitusen suolaa
Vettä

Pilko kasvikset, laita kiehumaan veteen, lisää mausteet ja maista.
keitä kypsiksi, ja anna vielä hautua kasvisliemen kanssa. Lisää pinaatit.
Soseuta keitto  sauvasekoittajalla. Tarjoa  ranskankerman kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti