torstai 25. huhtikuuta 2013

Kana nugetissa



Tämä ohje perustuu Nigella Lawsonin kananugetteihin. Nainen jota kovin ihailen, niin kokkina kuin naisenakin. Jotenkin ihailtavaa aistikkuutta kun hän kokkaa rinnat paidasta tursuten ja kamera "jotenkin" aina tarraa siihen kuvakulmaan... Ruokapornoako? Se on kaukana minun kokkailustani. Joskus pelleilen tyttärelle kun teen ruokaa olevani Nigella ja nauretaan silmät kyynelissä..
No taas ajatus juoksi jonnekin muualle.

Eli itse ruokaan, eli asiaan.Pidän kevyemmästä, suolattomammasta ja lisäaineettomammasta versiostani.  Kamalia mammmmmma sanahirvioöitä tuli tuohon :) Ai niin, en muuten pahemmin mittaile, vaan mututuntumalla lisäilen aineita joten maalaisjärki käyttöön, jos  testaatte näitä

Kanan rintafilettä mukavan kokoisiksi leikattuina,( kolme rintafilettä riittää kahdelle)
Marinadi
 n. 250g. tai 4 dl.Partaäijä jogurttia (turkkilainen jogurtti)
Tabascoa muutama tippa
Suolaa hivenen                                                sekoita keskenään isoon kulhoon, jossa voit marinoida
murskattua valkosipulia maun mukaan
1 sitruunankuori raastettuna


Korppujauhoseos
 1 kupillinen korppujauhoja
2 rkl vehnäjauhoja
suolaa, pippuria,                        sekoita keskenään isoon pussiin, jossa voit jauhottaa kanapalat
paprikajauhetta
seesaminsiemeniä


Paistamiseen ruokaöljyä.



 Ja nauti Bon Appetit!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti