maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kasviskevennys Feta- Pinaatti pastaa

Välillä himottaa ihan kunnolla. Kepeitä kasviksia siis. Meillä pidetään paljon pinaatti ja feta ruuista, ja jääkaapissa  oli ns. tyhjennyspäivä. Fetajuuston jämät ja pakkasessa yksi pussi pinaattia.  Pastaa kaapeistani löytyy aina. Delegoin pojan kauppaan ostamaan puuttuvan kerman.

Annos on kahdelle
Pussi pakaste pinaattia tai 500g. tuoretta pinaattia
Fetajuustoa 1/2  purkkia  tai maun mukaan
2dl kermaa
Ruokaöljyä (Oliiviöljy) paistamiseen
Pastaa riippuen annosmäärästä. Spaghetti tm. käy.
Mustapippuria
Ripaus suolaa
Valkosipulia (jos haluaa)
Parmesan juustoa raasteena valmiin annoksen päälle

1. Kiehauta pastan keitinvesi, mausta merisuolalla. (Pastassa pitää maistua meri).
2. Lisää pasta kiehuvaan veteen.
3. Lisää paistinpannulle öljy, kuullota pinaatti ja valkosipuli. ( Jos pinaatti on pakastettu valuta se ensin puhtaan pyyhkeen sisällä ja purista ylimääräinen neste pois.)
4.  Lisää kerma, anna muhia, ja murusta fetajuusto kerman ja pinaatin sekaan. Mausta. Muista maistella suolanmäärää.
5. Valuta kypsä (Al dente) pasta, annostele lautaselle ja lisää kastike sekä juustoraaste. Nauti kuumana.




Tämä oli hyvää, poikanikin tykkäsi. Uskon että tätä teemme useastikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti