torstai 25. huhtikuuta 2013

Oi Täysikuu

Tänään on Täysikuu.  Tunnustan olevani kuuhullu, levoton, innostunut ja aikaansaava. Tällä aikaa ei malta pysyä paikoillaan. Nytkin teen montaa asiaa samaan aikaan, imuroin, (tosin imuri lepää just nyt), kirjoittelen tätä ja suunnittelen koko ajan kaikenlaista tälle viikolle tekemistä. En saa myöskään kunnolla nukuttua. Mistäköhän se muuten johtuu, ettei täysikuun aikana saa unta??
Taas kuu on täysi, taas on aika ladata itsensä ja kodin kivet sen energialla. 

 

   


Lataan kiveni yön aikana ikkunan edessä pöydällä täydenkuun energioilla. Toimivat paremmin ja ovat täynnä uutta, hyvää ,puhdasta energiaa. Tuosta puuttuu vielä ametisti, joka on ollut laukussani.
Ai niin, tuli mieleeni walesilainen jumalatar Arianrhod, (Nimi liittyy  siihen että hän heittää iltaisin tähdet tuikkimaan taivaalle). Hän on korkein äiti, ja häntä symbolisoi täysikuu, jota hän hallitsee tähtien ohella. Hän on siis Jumalattaren kolminaisuudessa Äiti, täysikuu. Hän on myös karman, tasapainon, ajan ja äitiyden Jumalatar.

Arianrhodilla oli poika, Lleun. Hän syntyi ennen aikojaan, ja Gwydion kasvatti häntä, kunnes vei tämän Arianrhodille nimettäväksi. Arianrhod tosin vain kirosi lapsen ja jätti hänet nimettömäksi, mutta lapsi sai kuitenkin nimen, tosin vahingon kautta.

Ajatuksen virta vei täydestä kuusta  Kuun Jumalattareen.. Pitää nyt vain toivoa että on kirkas yö ja kuu näkyy hyvin, sekä Arianrhodin heittämät tähdet taivaalla.1 kommentti:

  1. Täällä myös ollaan kuuhulluja:)Minuun täysikuun aika vaikuttaa juurikin niin,että nukun tavanomaista levottomammin.
    Olen aina pitänyt kuusta ja kuutamosta,siinä on jotain ihanaa taianomaisuutta ja mystistä,ja se kuun valo,aivan mahtavaa!
    Jos kuu liikuttaa valtameriäkin,niin totta se myös ihmisiin ja eläimiinkin vaikuttaa;)

    VastaaPoista