torstai 9. toukokuuta 2013

Intuitiivista elämää

Olen tunneihminen. Elän  paljolti itseäni kuunnellen. Joskus on ihan pakko  ottaa joku tietty  henkinen kirja käteen ja lukaista siitä joku pieni osuus, se vaan kutsuu..Koen olevani jossain tietyssä paikassa tiettyyn aikaan, ja saan sieltä sen, mikä pitääkin, että olen taas polullani. Näin myös ihmissuhteissani. Käyn käsiksi  arkisiin asioihin, kun minulla on "se tunne" että nyt riittää virtaa, tai että on ratkaistava jonkun sähköpostikysyjän tai facebook ystävän ongelma. En pysty käymään työhön ns. käskystä, toivottavasti kukaan ei loukkaannu kun en heti lataa automaattisesti vastauksia..
Eräs nuoruusaikainen ystäväni tässä vähän aikaa sitten kyseli minulta ratkaisua asiaansa. Oli kiperä valintatilanne, johon vastasin,  - kuvittele  kyseiset ratkaisusi elämääsi kahden vuoden päähän, näetkö itsesi jommassa kummassa? Jos et näe kumpaakaan toteutuneena, että olisit itse siinä "kuvassa" jonka näet, ei se ole sinun juttusi. Kyse siis oli sellaisesta pidemmän aikavälin asiasta, ei mistään pikkujutusta.. Hän ihmetteli tuota vastaustani pitkään ja tajusi että vastaus ja vastaukset ovat hänessä itsessään, kun vain osaa kuunnella sitä omaa sisäistä totuuttaan.

Intuitiivisesti voi elää parempaa elämää, vaikkakin omalla kohdallani se on tuonut myös haasteita. Ilmeisesti olen taistelijaluonne, ja siksikin kerään ympärilleni haastavia ihmissuhteita ja tilanteita. Elämäni on selvästi parempaa, aidompaa, mutta ei helppoa. Kukapa sitä helppoa elämää haluaakaan.
Ainakin  teidän että kasvan koko ajan paremmaksi ihmiseksi, siksi joksi minut on tarkoitettu.
Kotini on intuitiivisesti sisustettu, kun joku esine tai kaluste vaan tuntuu, että sen on hyvä olla noin, tuossa paikallaan, se on siinä. Väreillä sisustan, ja  kiviäkin kannan kotiini.  Erääseen kotiini olin kerännyt sellaisia suuria rantakivi lohkareita parvekkeelle. Seuraavassa muuttomies tokaisi kantavansa nin painavaa muuttolaatikkoa että arveli siellä olevan kiviä, myönsin että kiviähän siellä, ja hän pyöritteli silmiään kummastellen.. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti