perjantai 17. toukokuuta 2013

Pakka jos toinenkin

Monta tarot- pakkaa on ehtinyt elämässäni jo olla, ja ne jotka ovat kuluneet pois käytöstä, olen hankkinut uudestaan. Olen huomannut myös sen, että eri pakat kiinnostavat. Eri tyyliset, sekä ihan se perusidea, kuinka pakka vetoaa tai toimii minulle. Kun katson jollekin muulle kuin itselleni, käytän eri pakkaa, koska kaikki pakat tai kuvat eivät aukea niin helposti katsottavalle,(kun on läsnä).

Tämä pakka on ihan omaan käyttööni tarkoitettu. Kelttiläinen Tarot, ostin nämä käytettynä.

Lenormandin PakkaCrowleyn pakka, vain omaan käyttööni

Kosmiset tarotkortit, vain toiselle katsottaessa.


Dyan Manik - pakka, vain toiselle katsottaessa.


Haluan pitää erikseen pakat joilla katson muille, ja itselleni, etteivät energiat sekoitu. Pahoittelen kuvin laatua, valo ei oikein tavoittanut kohdetta riittävästi. Osaan näistä on opaskirjat, mutta itse en koe tarvitsevani  kirjoja tulkinnan mukana, tai tukenakaan. Joskus käytän kahta pakkaa tulkinnassa, vahvistaen sen mitä näkyy.
Käytän tarot kortteja itselleni selvittääkseni alitajuntaani, tai jonkun arkisen ongelman syitä ja seurauksia jne.. oman arkeni setvimiseen. Olen myös niitä ihmisiä, jotka näkevät itselleen, perheenjäsenilleen ja heistä. Aina se ei ole hyvä asia. Tietää etukäteen että jokin asia menee syteen ja saveen kuitenkin tai että joku ei ole ollut rehellinen jne.. Huoh. joskus vaan haluaisi olla ihan perusarjen tallaaja, joka ei tulevasta tiedä ja joka ei analysoi kaikkea vaan elää elämäänsä.

1 kommentti:

  1. Varmaan on raskasta nähdä läheisille tapahtuvat asiat, näkijänä ei varmasti voi sulkea itseään on tai off-tilaan. Onko se hieman pelottavaakin - alkuun ainakin? Mielenkiintoista olisi ihan jutella henkilön kanssa kasvoikkain näistä asioista.
    Mukavaa viikonloppua toivottelen.

    VastaaPoista