maanantai 17. kesäkuuta 2013

Juhannus - keskiyön juhlaa

Näin Juhannuksen aikaan minulla on tapana katsella luontoa uusin silmin. Osa kasveista on jo kauniimman puolensa näyttänyt ja tekee tilaa uudelle - siemenelle.  Tämä Juhannus onkin sinänsä jo erityinen, että täysikuukin ajoittuu tuohon  sunnuntaille. Täysikuun voimathan ovat kohdillaan  1 vrk- ennen ja jälkeen taysikuun, eli voimallista aikaa on tiedossa, vielä kun on superkuun aika. Kuu on lähellä maata ja erittäin suuri.
Minulla ei sen suurempia rituaaleja Juhannukseen ole kun se, että grillataan jotain hyvää, nautitaan ulkoilmasta - sateellakin. Joitain pieniä taikojakin aion kyllä tehdä. Lähinnä haluan ajatella. Mennyttä nykyhetkeä ja tulevaani. Luopua vanhasta ja tehdä tilaa uudelle. Tämäkin enemmän ajatustasolla ja muutamalla käytös-ja ajatusmallilla. Koen aina että ihminen tarvitsee muutosta vähintään neljä kertaa vuodessa. Se, kuinka suuren muutoksen käy läpi  riippuu paljon omista tarpeista, kasvusta ja rohkeudesta. Itselläni ei nyt ole kovin suurten muutosten aika, tai ainakaan tarvetta sille. Tosin yhä kaipaan sitä omaa kotia, jossa piha tai parveke..

Ikkunakristallini puhdistan kunnolla ja "vihin" uudelleen käyttööni. Kerään ikkunalta yrttejä ja teen niistä nipun, jonka sitten poltan, siinä menevät samalla huonot ajatusmallit sun muut pois. Rakkaustaikoja ei ole tarvis tehdä.
Jonkinlaisen "mojopussin" ajattelin  tehdä, jos on aikaa. Mojoa itselleni :)

Juhannuksena kannattaa kerätä luonnon yrttejä, siankärsämöä, jolla suojeleva vaikutus kodissa, (jos lisäät lattian pesuveteen, poistaa negatiiviset ja häiritsevät energiat kodista). Nokkosta, poistaa negatiivisuutta, suojelee, ja auttaa hyväksymään muutoksen.
Leppä auttaa voimien takaisin saamisessa, myös visualisoinnissa, ja magiassa, voimat saa paremmin käyttöön.
Omat, vanhat "synnit" voi sitten polttaa nuotiossa tai grillissä. Kirjoita paperille kaikki ongelmasi ja polta ne pois, ja ota tilalle uudet ratkaisut.


1 kommentti:

  1. Luin suurella mielenkiinnolla ja tulen varmasti palaamaan tähän uudestaan ja uudestaan :)
    Juhannus on täynnä taikaa!

    VastaaPoista