lauantai 3. elokuuta 2013

Näkemisestäni - Miten se toimii

Minulta on paljon kysytty  miten se näkemiseni toimii?. Miten  näen tai tiedän?
En pidä itseäni varsinaisena ennustajana. Koen että katson elämää, taustoja, syitä ja seurauksia, loppuratkaisua. Mielestäni ennustaminen sanana viittaa arvailuihin..

Katsellessani kysyjälle, käytän Tarot kortteja, ja mukaan nousee selviä kuvia, symboleita, kuten säätiloja tai konkreettisia esineitäkin. Mukaan tulee vielä tunne sisimmästä (intuitio viestittää) jonka avulla voin selkeämmin kertoa mistä on kyse. Välillä on kuin katselisi lyhytelokuvaa.

Symbolit olen itse oppinut, mitä ne tarkoittavat, myös tarotkorteissa. En voi aina nähdä oikein, ajat voivat heittää, koska näen aikajaksot säätiloina. Runsaan palautteen kautta olen kuitenkin ymmärtänyt että loppuratkaisu on kuitenkin usein se, minkä olen jo kertonut/nähnyt.

Pystyn katsomaan ja kokemaan myös itselleni, mikä ei aina suinkaan ole kivaa, tai mukavaa.. Myös lapsieni asiat..

En ota vastuuta kysyjän valinnoista, jos ei sillä kertaa osu se Hra. oikea, niin  koen että edessä on vielä on vain tehnyt ns. väärän valinnan, oikopolun.  Monta kertaa on kysytty että miksei se oikea jo tule vaikka on luvattu jne?.. tai miksi ei suhde voi vakiintua vaikka onkin valmis omasta mielestään?
Minulla on vahva asenne, että kaikelle on oikea aikansa. Emme ole valmiita vaikka siltä voi tuntuakin. Aina on jotain oppimista.   Kun aika on oikea, saavuttaa haluamansa.2 kommenttia:

  1. Tämä on hyvin mielenkiintoinen aihe... olen vasta hetki sitten alkanut ymmärtää mitä tietynlainen "tietäminen" tarkoittaa, juurikin niitä ajatuksia joita yhtäkkiä nousee mieleen jonkun kanssa keskustellessa tai saat jonkin tunteen ihmisesta ja sinun tekisi mieli sanoa hänelle jotain mitä mieleesi vahvasti nousee, mutta huomaan vieläkin että on vaikea ehdottaa toiselle asioita, koska olen huomannut ettei monikaan halua kuulla asioita joita tuon esiin, todella moni ottaa puolustuskannan ja silloin minä yleensä suljen suuni ja murisen itsekseni, että pitikin yrittää auttaa :) Tosin vastuu alkaa olemaan varmaan aivan erilaista kun näistä intuitioista ottaa maksun ja kuten sanoit, että ihmiset kyseenalaistavat sanomiasi asioita ja niin kuin sanoit niin aikajanat on paljon erilaisempia siellä verhon takana kuin täällä maan päällä :) Ja minäkin uskon vahvasti sihen, että kaikella on aikansa ja paikkansa, ja asiat tapahtuvat tietyn järjestyksen mukaan, niin sanotusti itsensä edelle ei voi juosta vaikka kuinka haluaisi asioita tapahtuvan elämässään :) Aion edelleenkin harjoitella tätä tulkitsemista jotta harjaantuisin siinä paremmaksi, koska nyt ymmärrän asioita paremmin ja itseensä ja tuntemuksiinsa on helpompi luottaa. Asiat kun eivät tule mieleen kuitenkaan omista ajatuksista vaan ne tuodaan meille esiin eri sympolein kuten sanoit ja mielikuvin. Mielenkiintoinen uusi maailma on avautunut eteen :)

    VastaaPoista
  2. Harjoittelu onkin kaiken a ja o, mutta siihen tarvitsee sen"kutsun", että tuntee tekevänsä oikeaa asiaa.

    VastaaPoista