torstai 31. lokakuuta 2013

Heilutellaan Heiluria

Yksi vanhimmista ennustus- tai katsonta välineistä on Heiluri. Heilurina toimii hyvin esim.  teräväkärkinen kristalli, tai muu puolijalokivi, jossa ketju. Nuorempana (teininä) käytin heilurina vanhaa ristiä, jonka olin saanut mummoltani.. Tällä tarkasteltiin onko  tietty poika kiinnostunut.:)

Olen aina pitänyt Tintti-sarjakuvien Tuhatkaunoa (hajamielinen professori) hieman höpsönä mutta niin vain hänkin saanut sympätiani, pelkästään Heilurin käyttönsä vuoksi:) Olen sarjisnörtti ollut koko ikäni, joten älkää ihmetelkö ihme viittauksiani niihin.Heilurin käyttö

Heiluria voidaan käyttää tukena meditaatioissa, puhdistus- ja parannustyössä, ennustamisessa, paikannuksessa taikavarvun tapaan, tietoisuustyöskentelyssä, läsnäolo- ja keskittymisharjoituksissa, ajatusten kirkastamisessa, sisäisen puheen selkiyttämisessä sekä sisäisten maailmojen tutkimisessa.

Ennen heilurin käyttöä hengitä syvään ja anna itsesi rentoutua. Vastaukset tulevat oman alitajuntasi kautta, joten tärkeintä on antaa sille tilaa.


Kannattaa  opettaa  heiluri  vastaustapaan, jossa myötäpäivään ympyrän pyöriminen merkitsee myöntävää ja edestakaisin heiluminen kieltävää vastausta. Liikkumatta oleminen tai toisenlainen heiluminen merkitsee sitä, ettei kysymykseen löydy juuri nyt selkeää vastausta. Olennaista on kuitenkin että löydät sinulle itsellesi sopivan tavan toimia heilurin kanssa - sellaisen joka toimii parhaiten juuri sinun ja käyttämäsi heilurin välillä. Kokeile ja tutustu rauhassa. Heiluri toimii sitä paremmin mitä paremmin se tunnette toisenne.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti