torstai 17. lokakuuta 2013

Henkien läsnäoloa

Koen vahvasti tulkinnoissa mukana olevat henget, sekä eläimet, jotka ovat jo henkimaailmassa.
Usein kysytään, onko kissallani kaikki hyvin tai onko koirani läsnä? Olen kova liikuttumaan ja koen aina fyysisesti sen surun ja ikävän mikä meille jää kun  joudumme kokemaan surun läheisen poistuessa valoon.

Uskon vahvasti että on myös muita henkiä,kuin läheisiämme, jotka ovat läsnä elämässämme. Voivat tulla ihan päivätajuntaankin.  Eräänä kesäpäivänä olin kuopukseni kanssa puistossa, Arboretumissa ja ihailimme ruusuja,  olin hyvin tunneherkkä silloin (exäni kanssa riitaa) kun huomasin että  n. 30 m. päässä meistä seisoi todella pitkä ja laiha mies. Hän seisoi puun alla tai vähän takana.Hänellä oli valkoiset vaatteet, puku.
Kasvoja en nähnyt, tai jotenkin niitä ei ollut... Poikani hääräili siinä jotain omiansa, ja jatkoimme matkaa eteenpäin. Katsoin taas taaksemme, ja mies oli yhä siinä samalla paikalla, jatkoin hänen katsomistaan, en voinut kääntää katsettani pois. Yhtäkkiä hän katosi, samalla kun katsoin hän vain häipyi. ei sillä tavalla että joku kävelee pois, vaan kuin ilmaan haihtuneena. Olin ihmeissäni, ja en tahtonut uskoa näkemääni. Kävi ilmi että tuossa paikassa kuitenkin oli ennen asunut huvilassaan vanhempi mies, joka pukeutui aina valkoiseen pukuun.  Aina välillä kuulemma ilmestyi ihmisille. Mies piti erityisesti lapsista, hänellä oli itsellään ollut monta lasta.


Saman tyyppisiä tarinoita olen kuullut myös muualta, että joku "haahuilee" tiellä iltapimeässä, esim. pohjalainen villapaita päällä oleva mies ja kävelee osan matkaa ja katoaa kuin ilmaan.

Eräs hyvin voimakas kokemus tuli kun eräs kysyjä tuli tulkintaani. Hänellä oli vastikään menehtynyt isä,( en tiennyt aiemmin) joka sitten tuli keittiönpöydän tuolille istumaan "session" ajaksi, kuin katsomaan mitä tytöllensä kerron. Hän oli hyvin läsnä energioillaan. Kysyinkin naiselta, miltä hänestä tuntuu, en vielä puhunut mitään hengestä?
Hän oli jotenkin hyvin herkällä mielellä ja sanoi että menee kylmät väreet, mutta on hyvä olo. Kysyin onko hän menettänyt jonkun läheisensä jokin aika sitten, ja hän myönsi että oli. Sanoin että nyt tuo henkilö on läsnä sessiossamme, ja hän purskahti itkuun. Mainitsi että oli kokenut jotain, muttei tiennyt mistä se johtui.
Tilanne muuttui mukavaksi hänellekin kun ymmärsi että nyt hänellä on yhteys isäänsä, ja pystyi paremmin hyväksymään hänen poismenonsa. Isä ikäänkuin kommunikoi hänen kanssaan siinä. Nyt hän saa tarvittaessa itsekin yhteyden isäänsä, ja saa lohtua häneltä.Lemmikkimme voivat näyttäytyä meile unissa, sekä päivätajunnassa. Itselleni ne näyttäytyvät unissa, siis omamme. Kysyjien lemmikit  tulevat joskus mukaan tulkintoihin. He kertovat että heillä on hyvä olla, ja että he rakastavat omistajaansa. Olen saanut usein viestiä, että  edemenneet toivoisivat että heitä muistetaan vaikkapa kasvilla tai pienimuotoisella alttarityyppisellä muistopöydällä. Valokuvalla tai jollain muulla tapaa. Näin hekin saavat kokea että heitä ei ole unohdettu. Itse koen tämän vähän ristiriitaisena. En voi tehdä alttaripöytää, kissojen takia se olisi aina kaaoksessa, joten olen tehnyt ns. kuvakollaasi seinän perheemme edesmenneille, ja siinä on kehykset ympärillä ja laitoin vielä pienent jouluvalot "korostamaan" heitä :)
Kun kissat ovat suopeita ja rauhallisia, voin jopa polttaa kynttilöitä alla olevalla pöydällä.


Lokakuu on aikaa jolloin henget ovat aktiivisempia. Otetaan siis heidätkin huomioon ja annetaan ansaitsemansa arvo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti