sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Unikuvia maailmasta v.2014

Minua on pyydetty yhteen haastatteluun  jossa katsoisin  maailman tulevaa ensi vuodelle yleisesti. En kuitenkaan  siihen nyt  ehdi, joten  olen työntänyt mielestäni  mieleltäni koko asian. Alkuunsa mietin  että kun siihen lähden mukaan, katsoisinko korteista vai mistä sen.. Noh,  heti kun lakkasin ajattelemasta kyseistä  asiaa,  aloin nähdä ihmeellisiä unia. Yleensä näen unia ihan arjestani tms.. joka ei liity mihinkään tärkeään. Nyt viimeisen kolmen yön (ja päivätorkkujenkin ) aikana olen nähnyt ns. globaaleja unia.

Ensin ihmettelin mitä nämä vahvat  uneni tarkoittavat ja miksi niitä näen. Nyt ymmärrän sen miksi niitä  näkyi minulle. Minulle tuli viesti että ne pitää kertoa. En lähde arvailemaan enkä retostelemaan, kerron vain mitä näin. Voihan olla etteivät nämä tarkoita mitään...

Näin kahden junan törmäävän toisiinsa päiväsaikaan sillalla, se oli hyvin korkea. Korkeita vuoria ja vihreää metsää ympärillä , uskoisin että oli euroopan aluetta. Aasian alueella tulvii tai jokin muu hätä, ehkä Vietnam. Ihmisiä juoksee pakoon hädissään. Kuin jonkin uhan alta.
Jokin veritauti epidemia, jota on vaikea hallita. Jokin uusi keksintö mullistaa  ihmisen hyvinvoinnin kokonaan.
Ihmisten yhteisöllisyys ja auttaminen lisääntyy. Eletään  jossain paljolti vaihtopalveluilla tai vaihtokaupalla.
Euroopassa kansa kyseenalaistaa hallitusta tai hallintoa ja alkaa kapinoimaan. Tämä hallitus ikäänkuin syöstään pois uuden tieltä. Uudella on hyvät ajatukset , toteutus käytännössä ei toimi.

Tuntuu  pahalta nähdä näitä unia, kun en ole edes pyytänyt ja vähän ahdistaa mennä nukkumaan.

Toivotaan parasta  ja  huolehditaan kanssaihmisistämme ja muistakin <3
Käsi kädessä...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti