tiistai 3. joulukuuta 2013

Naureskellen päivään

4.12 Joulukalenteri

Vanha  sanonta sanoo, että nauru ipidentää ikää. Tämä sanonta perustuu tosiasiaan.
Nauruhan on sisäelinten hölkkää.
Minä nauran paljon. Rakastan nauramista. Siitä tulee heti hyvä olo ja  vaikka naurankin niin, että ääni raikaa, ja kauan, että lopulta olen aivan poikki, on se vaan ihanaa.
Naurulla on todettu olevan virkistävä vaikutus mieleen ja kehoon. Se on myös suuri voimavara.
Olen huomannut että nykytekniikan kanssa  hääräävät iihmiset eivät enää naura ääneen. Laitetaan hymiö tekstiin  tai kirjoitetaan LOL! Haloo, missä on se hekottamisen ilo?

Jonkun tutkimuksen mukaan aikuiset eivät naura usein, minä en kai sitten ole aikuinen... pyrin päivittäin "huvittamaan" itseäni jollain hauskoilla vitseillä, tai tarinoilla, elokuvilla ja kirjoilla, vain että saan nauraa.
Asiakkaidenkin kanssa nauran usein. En heille vaan  tulkinnoissa syntyy tilannekomiikkaa.

Surua ja masennusta mahtuu maailmaan liian paljon. Huonon itsetunnon omaavat ihmiset eivät naura juuri lainkaan. Nauraminen parantaa monia vaivoja. On naurujoogaa ja nauruterapiaa. Joskus voi elämä potkia päähän niin kovin, ettei  osaa nauraa, tai itkeä. Se ei ole hyvä asia. Tunteita saa ja pitää olla, ja  pitää voida näyttää lähimmilleen tai yleensäkin tuoda julki. Näin itse ajattelen. Ei toki alhaisempia tunteita, vihaa ja kiukkua ja turhautuneisuutta voi julkisesti huudella, mutta nimenomaan naurua, iloa, rakkautta ja kyyneliä.

Minä 5v, 
Näin Joulun aikaan on hyvä ottaa nauru avuksi rikkomaan jäätä ongelmatilanteissa ja muutenkin.
Nauretaan stressi ja huolet pois! Parasta on oppia nauramaan itselleen, ja omille vioilleen. Huumorinkukka on kaunein kukka.Lasten suusta - kokeiden vastauksia

* Veden saastuttajia?
- Likaiset jalat ja koko ruumis.

* Veden alkuaineet?

- Itku, jää ja lumi.

* Hengityselimiä kohtaavia vaaroja?

- Rään vetäminen keuhkoihin ja hengityksen pidättäminen.

- Turussa oli keskiajalla sikamaista.

- Vapaussodassa taistelivat punakaartilaiset ja valkoihoiset.
- Ihmiskunnan suurin keksintö on nuolenpääkirjoitus.

"Poliisin tehtäviin kuuluvat ryöstöt, murhat, pahoinpitelyt, liikenteen valvonta ja muut järjestyshäiriöt."


  *************************************************************************

Suomalainen, venäläinen ja saksalainen arkeologi vertailivat näkemyksiään oman maansa aikaisemmasta kehityksestä arkeologisten kaivausten perusteella:

Saksalainen kertoi löytäneensä 10 metrin syvyydestä kuparilankaa ja julisti: "saksalaiset ovat jo 1000:nen vuoden ajan viestineet sähköisesti!"

Venäläinen kertoi kaivaneensa lähes 100 metriin ja löysi sieltä lasinpalasen ja julisti: "Meillä venäläisillä on ollut jo kauan ennen sitä käytössä valokuidut!"

Suomalainen kertoi tehneensä kaivauksia eri puolilta Suomea yli kilometrin syvyyteen ja totesi: "Minä en ole löytänyt yhtään mitään. Tämä todistaa, että suomalaiset ovat hallinneet langattoman viestinnän jo aikojen alusta".

2 kommenttia:

  1. Vähän lisää harjoitusta nauruhermoille! :)

    Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen joutuivat pirunsaarelle. Piru sanoi vapauttavansa sen, joka keksisi asian, jota hän ei voi tehdä. Juokse maapallon ympäri, sanoi ruotsalainen. Piru juoksi. Hyppää Mount Everestin yli, sanoi norjalainen. Piru hyppäsi. Suomalainen oli hetken hiljaa, pieraisi ja sanoi: Ota kiinni ja maalaa se punaiseksi. :)

    Oikein nauruntäyteistä joulunodotusta! :D

    VastaaPoista