maanantai 9. joulukuuta 2013

Tee omat Riimut

9.12 Joulukalenteri

Riimukivet on helppo  tehdä itse,  voit antaa lahjaksi itse tehdyt riimut ja pussukan.
Minulla on oma tekemät riimukivet jotka olen energisoinut ja puhdistanut käyttööni. Omat kiveni olen ostanut puutarhaliikkeestä, ovat mustia jokikiviä, joihin olen maalannur Riimun kultakynällä. Riimun voi myös kaivertaa esim. saveen  tai puunkappaleeseen. Olen nähnyt myös tinalla juotettuja riimukiviä. Itselläni ei ole näitä välineitä joten tyydyin yksinkertaisimpaan vaihtoehtoon, eli tuohon kultakynään. Tosi hienot Riimut olen nähnyt valmistettavan ametistikivestä, joihin  juotettiin tinalla riimukuvio.


Riimuihin tarvitset

 25 kpl.Purokiviä (kouraan meneviä kooltaan) myös puukappaleet käyvät tai Das savimassa
Voit toki käyttää myös puolijalokiviä
Kynän, josta tarttuu väri kiveen tai kaiverrusvälineet
Pussukan riimuille
Riimukirjan (ei välttämätön)
Paljon hyvää ja positiivista mieltä

Oma tekemäni RiimukivetKivien puhdistaminen

Kivien puhdistaminen on ensimmäinen  toimenpide niiden hankkimisen jälkeen. Puhdistaminen ei ole pelkästään fyysinen prosessi, kiven puhdistamisen tarkoitus on palauttaa kiven energiat sen alkuperäiselle tasolle ja varmistaa kiven toimiminen sen korkeimmalla ja puhtaimmalla tasolla. Kivet keräävät itseensä ajan kanssa helposti muita energioita ja puhdistustoimenpide estää mahdollisten kielteisten voimien jatkuvuuden. Kivien puhdistamiseen on käytössä monia eri tapoja, voit valita seuraavista vaihtoehdoista yhden tai useamman, kivesi saattaa tarvita neljä eri elementtiä menneistä puhdistumiseen. Kuulostele jälleen tuntemuksiasi ja oman, puhdistettavan kivesi mahdollisia viestejä. Itse käytän kaikkea neljää elementtiä.

AURINKO: Aurinko on erittäin  tärkeä osa kivillä parantamista. Auringon valo lataa kivesi tulienergialla.

ILMA: Tuulen henkäys ja voima, oma puhallus tai huoneilma virittävät kivesi.

MAA: Voit jättää kivesi maadoittumaan kiviselle ikkunalaudalle tai pöydälle pariksi vuorokaudeksi. Luonnossa kiven voi asettaa puun juurelle tai isolle kivelle lepäämään. Voit myös haudata kivesi multaan ruukkuun tai maahan, jolloin maa imee kivestäsi mahdolliset negatiiviset ominaisuudet magneetin tavoin pois.

VESI: Juokseva vesi puhdistaa kivesi kirjaimellisesti ja merkityksellisesti. Kaupungissa voit pitää kiveäsi juoksevan vesihanan alla, luonnossa virtaava puro on paras mahdollinen vaihtoehto kivesi puhdistukseen. Myös meren tai järven aallot, lähde, sade tai suihku toimivat hyvin kivesi puhdistajina. Voit myös lisätä merisuolaa vesiastiaan ja antaa kivesi puhdistua astiassa muutaman päivän - kolme päivää ennen täysikuuta ikkunalaudalla on eräiden lähteiden mukaan oiva tapa. Pehmeille kiville merisuola vesi ei ole hyväksi, ne murtuvat siinä. Pehmeitä kiviä ovat mm. Ruusukvartsi ja   Turkoosi.

Kivien virittäminen ja energisointi
Kiven virittäminen, tai energisoiminen on seuraava askel ennen kiven varsinaisen tehtävän, parantamisen, aloittamista. Rentoudu kivi kämmeniesi välissä ja kuulostele kiven voimia, yhteyttäsi kiveen ja kuuntele, miltä kivestäsi tuntuu. Kerro kivellesi sen tarkoitus, voit antaa sille tehtävän ja pyytää kiveäsi välittämään parantavaa voimaa johonkin tiettyyn vaivaan. Kun haluat vaihtaa kiven tehtävää, aloita kiven puhdistaminen jälleen alusta pienen levon kivelle ensin suotuasi. Hyvä idea on myös pitää eri kiviä eri tarkoituksiin esim. parantamiseen, meditaation apuna tai unien kanssa työskennellessäsi ja virittää kivet sen mukaan.

Ei kun puuhaamaan Riimuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti