torstai 13. maaliskuuta 2014

Kolmen kortin pöytäys

No niin, aikaahan tämä taasen otti, että sain näitä pöytäyksien kuvia tänne.

Korteista voi tehdä erilaisia pöytäyksiä (pöytiä= tarkoittaa kuinka kortit on asetettu pöytään katsojalle)
Jokaisella pöytäyksellä on oma tarkoituksensa.
Tässä ihan perus pöytä josta on hyvä aloitella.Mennyt, nykyisyys ja tulevaisuusSekoita pakka, ota pakan päältä kolme ensimmäistä korttia vasemmalla kädelläsi  järjestyksessä ja aseta ne kuvan mukaiseen järjestykseen vasemmalta oikealle. Käännä kortit yksi kerrallaan numerojärjestyksessä, jokaiseen korttiin keskittyen kunnolla.

1. Kortti kuvaa mennyttä, mikä on jo päättymässä tilanteeseen/asiaan liittyen. Mikäli kortti on positiivinen, on tilanne jäämässä taakse jo. Jos kortti on  negatiivinen, jokin pitää vielä kiinni menneessä, tai jotain pitää vielä tehdä, että pääsee eteenpäin.

2. Tässä kortti kuvaa tätä hetkeä, nykyisyyttä. Tämän hetken valinnat ovat juuri, joilla on tarkoituksensa asiaan.

3. Kortti kuvaa tulevaa, sitä mihin tilanne on menossa, kuinka asia päättyy (näiltä osin, nykyisen tilanteen mukaan tarkastellen)

Älä lannistu, jos et aina ymmärrä korttien viestiä, se kyllä avautuu sinulle ajan kanssa. Älä kysy liian  monta kertaa samaa asiaa, silloin kortit eivät anna selkeää vastausta.

Pöytäyksen jälkeen on hyvä kirjata korttien viesti ylös, näin voit verrata myöhemmin tulkintaasi, sekä oppia ymmärtämään  symboleita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti