keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Täysikuun aikaan

Tänään, klo 22.16 on täysikuu. Toukokuun täysikuuta kutsutaan myös kukkakuuksi.
Kukkakuuksi siksi, että kukat puhkeavat kukkaansa juuri toukokuun aikoihin luonnossa, varsinkin puiden kukat. Kirsikkapuu kukkii parhaillaan tuossa viereisessä puistossa kauniina, pinkkinä pilvenä, kohta omenapuut perässä, ja sitten syreenit.
Tämän kuun täysikuu on osunut skorpionin kohdalle, eli kuu on skorpionissa. Itse olen skorpioni astrologiselta merkiltäni, joten kuu on tällä kertaa aika onnekas meille skorpioneille.
Tosin täysikuu skorpionissa haastaa parisuhteet. On ikäänkuin määriteltävä mitä suhde merkitsee, onko se vakavaa jne..  Täysikuu siis  näyttää suhteen kulmakivet ja sen, mitä suhde oikeastaan merkitsee. Minkä syvyinen suhde on.
Myös mahdollisuus määrittää muut ihmissuhteet nousee esiin tänään. Niiden kautta  myös tilaisuus oppia itsestään jotain olennaista.

Täysikuun vaikutus eri horoskooppimerkkien mukaan

Täysikuu Jousimiehessä
Jousimiehille täysikuu opettaa rentoutumista, miten saada työ ja vapaa-aika tasapainoon.
Miten stressata vähemmän ja saada enemmän iloa elämään.

Täysikuu Kauriissa
Kauriit saavat uutta sosiaalisuutta, sekä osoittaa miten voit parhiaten omia kykyjäsi käyttämällä auttaa ja tukea muita. Kuinka voit lisätä  yhteistä hyvää ja lisäämään ystävyyssuhteitasi.

Täysikuu Vesimiehessä
Kuu lähentää sinua tavoitteitasi kohden, mitä voit tehdä saavuttaaksesi paremmin haluamasi niin uralla kuin arjessasikin. Nyt myös läheisten ja ympärillä olevien tuki on lähempänä sinua.

Täysikuu Kaloissa
Kaloille täysikuu suo mahdollisuuden  kasvaa henkisesti. Ajatella, pysähtyä ja pohtia. Kuu auttaa ymmärtämään elämän tarkoitustakin, sekä löytämään ratkaisuja arkeen ja auttaa laajentamaan omia elinpiirejään ja näkökulmiaan.

Täysikuu Oinaassa
Oinaille täydenkuun aika kuvaa sitoutumisen merkitystä sekä uudenlaista luottamista, näiden oppimista.
Mikäli ihmissuhde on kunnossa, ei näillä ole  suurtakaan merkitystä, mutta jos suhteissa ilmenee ongelmia, kuten mm. erilaiset arvomaailmat, nuo ongelmat nousevat pintaan ja vaativat  selvennystä tai jopa kokonaan uudelleen määrittelyä suhteesta.


Täysikuu Härässä
Härät saavat huomata ihmissuhteidensa tilan, niin hyvässä kuin huonossakin. Saat tilaisuuden määritellä sen, mikä ruokkii onnellisuuttasi ja mikä ei. Voit itse päättää suunnan jatkatko vai et.

Täysikuu  Kaksosissa
Kaksosten on keskityttävä arjen ja työn  rutiineihin. Kuu opastaa mikä toimii ja mikä ei. Mukana myös vahvaa muutoshalukkuutta.

Täysikuu Ravussa
Tämä kuu suo ravuille romantiikan ja luovuuden aikaa. Rapujen on hyvä suoda huomiota sisäiseen lapseensa ja muistaa leikkiä, aikuistenkin.

Täysikuu Leijonassa
Kuu suo mahdollisuuden tarkastella  omaa kotiaan ja perhepiiriään, kiinnittää huomiota epäkohtiin ja korjata ne, sekä  ottaa aikaa itselleen, terveellä tavalla.

Täysikuu Neitsyessä
Tässä kuussa on  sosiaalisuutta, uteliaisuutta sekä tiedon hankintaa tiedossa kaikille neitsyeille.

Täysikuu Vaa assa
Talouasiat ovat nyt vaakojen tarkennettavana. Opetella löytämään taloudellinen tasapaino.
Omat täydenkuun rituaalini ovat pitkälti aika tavanomaiset, kivet ja kortit ikkunalle energisoitumaan, leivon pikkuleipiä, ja  otan aikaa itselleni. Jos mahdollista, että kuu ei ole pilvessä, katselen sitä :)

2 kommenttia: