keskiviikko 20. elokuuta 2014

Henkiopas testi

Kiva testi, vähän henkisemmältä pohjalta tällä kertaa.

Katso ensin  ylhäällä olevia kuvia, valitse se, mikä ensimmäisenä tulee mielesi ja lue teksti minkä kuvan numero antaa. Tämä jälkeen teksti osion alhaalla on kuvia, joista saat vastauksen oppastasi.Värineliötiä vastaavat kuvat oppastasi.
1.Edesmennyt rakkaasi/läheisesi


2. Edesmennyt ystävä


3.Vanha Viisas4.Munkki/Pappi


5.Sioux Päällikkö kaksi härkää


6.Voimaeläin


7.Väliaikainen enkeli
8.Kuthumi - Ylösnoussut Mestari
Kuka opastaa sinua?


1. Rakkaasi
Joku jota rakastat, on suojelijasi ja ohjaa sinua. Hän on perheenjäsen tai läheinen, joka on jo siirtynyt henkimaailmaan. Ensimmäinen henkilö jota ajattelet rakastavin ajatuksin on oikea. Tunnet hänen/heidän läsnäolonsa lähellä sinua, yleensä vasemman olkapään puolella. Oppaasi energiat tunnet parhaiten öisin, tai varhain aamulla.


2. Ystävä

Sinulla on ystävä toisella puolella, henkimaailmassa, joka ohjaa ja suojelee sinua. Jos et tiedä/tunnista kuka hän voisi olla, joku tunsi sinut lapsena ja on menettänyt yhteyden sinuun. Hän/he ovat siirtyneet jo rajan toiselle puolelle ja  sitä kautta auttavat sinua polullasi.3. Vanha Viisas


Olet elänyt monta entistä elämää. Yhdessä niistä, miltei tärkeimpänä olet asunut muinaisessa antiikin Egytrissä, Kreikassa, Roomassa tai Atlantiksella. Autoit ja paransit muita, ja työskentelit monen viisaan ihmisen kanssa, joista yhdestä tuli henkioppaasi. Tämä oppaasi muistuttaa sinua sinua lahjoistasi, menneistä elämistäsi, tuoden lahjasi valoon sinulle, joita sinun on käytettävä hyödyksi, jotta kasvaisit täyteen mittaasi ihmisenä, joksi sinun pitääkin tulla.

4. Munkki/Pappi

Oppaanasi on hengellinen munkki tai pappi. Ole tietoinen hänen läsnäolostaan, sillä hän ilmoittaa siitä hyvin hienovaraisesti tuoksulla, joka on yleensä pehmeä kukkaistuoksu tai hieman ryytimäinen kasvituoksu. Kun olet tietoinen hänestä himmennä valaistusta huoneessa jossa olet. Huomaat värien leijuvan huoneessa, se on hänen energiaansa. Tämä oppaasi opastaa sinua omalla kultaisella polullasi ja löytämään sen, jos et vielä ole löytänyt tietäsi. Tuo sinulle valaistuksen ja täyttymyksen ja auttaa ymmärtämään että täyttymys löytyy vaatimattomuudesta ja nöyryydestä.

5. Päällikkö

Olet saanut oppaaksesi alkuperäiskansan intiaanien tms. päällikön. On miltei mahdotonta olla käymättä henkistä tietä tämän ollessa oppaana. Oppaasi auttaa kehittämään lisää psyykkisiä taitoja ja lahjojasi. Olemaan yhteydessä luontoon, eläimiin ja  elämään sopusoinnussa luonnonvoimien kanssa.

6. Eläin tai lintu

Vedät puoleesi  hellää eläinenergiaa - kuitenkin voimakasta ja aitoa suoraan eläinkunnan lähteiltä. Voit löytää läheltäsi linnun/lintuja, lähempää kuin aikaisemmin, jopa vierestäsi. Joku eläin voi  antaa sinulle vastauksia kuin sisäisesti kuulisit ne. Toiveinasi voi tulla yhtäkkiä esiin tarve hoitaa villiä eläintä tai koskettaa sitä, esim. susi, delfiini tai karhu tms..


7. Väliaikainen Enkeli

Kun sinulla on suojelusenkeli joka pysyy luonasi koko elämäsi ajan, saat aika ajoin väliaikaisia enkeleitä auttamaan elämässäsi. Yksi näistä enkeleistä on juuri tullut elämääsi ja se ohjaa sinua tulevina kuukausina. On etuoikeus saada puolelleen tämä enkeli. Sinun ei tarvitse huolehtia, kuinka pidät yhteyttä häneen, hän työskentelee, vaikket huomioisikaan mitenkään häntä.

8. Ylösnoussut Mestari

Sinulla on voimallinen opas. Ylösnoussut Mestari  on voimallinen opettaja ja parantaja joka on vaeltanut maan päällä. Sinun ei tarvitse olla uskonnollinen  ymmärtääksesi opastasi. Sinä olet erityinen.                                                          
Ylösnoussut Mestari on kiinnostunut juuri sinusta siksi, koska aidosti haluat parantaa muiden ihmisten olosuhteita ja elinympäristöä sekä parantaa fyysisiä sairauksia. Voit tunnistaa hänet kysymällä, - Voinko tehdä jotain parempaa elämälleni?  Voimme elää hiljaista ja tyytyväistä elämää ilman muutoksia, Ylösnoussut Mestari kyllä laittaa muutokset tapahtumaan, ilman että niihin voimme itse vaikuttaa ja usein vaikeimman kautta. Kunnes opimme ja heräämme elämämme tarkoitukselle.


Mitä henkioppaat ovat?
He ovat henkiä jotka ovat kehittyneet  tiettyyn pisteeseen jotta he voivat ohjata meitä tietyissä elämäntilanteissa. Toisin kuin enkelit he olivat ihmisen mukana jo kautta aikojen ohjaamassa meitä eteenpäin. Henkioppaat työskentelvät hiljaisesti, mutta niihin on helpompi saada yhteys kuin Arkkienkeleihin.

Ota siis käyttöösi oppaasi antama tieto ja saat elämääsi muutoksen jota tarvitset.

3 kommenttia:

 1. Olipa osuva! Vanha viisas. Yhteenaikaan näin unessa aina vanhan naisen ja korpin. Nainen oli jollain lailla pelottava ja kielsin häntä tulemasta uniini, mutta korppi lenteli aina edelläni ja selkeästi näytti minulle tietä. On myös ollut tunne, että joku vanha ja hyvin viisas ohjaa ja neuvoo elämässäni.

  VastaaPoista
 2. 6. Eläin tai lintu. - Osuva!
  Pihani nimi voisi olla lintula, siinä pyörii erinäinen joukko lintuja koko ajan! Pieniä ja isojakin. Oraviakin, kissoja (joista en niin välittäisi..) Seuraan itse lintuja innolla - nyt vai pitää ilmeisesti keskittyä vähän uudella lailla!
  Uusin pogaus on muuten kyyhkyspari. (jota olen toivonut!!!:) Kerään myös untuvia - ajattelen aina että ne on enkeleiltä.

  VastaaPoista
 3. 4. ja toisena 8. Molemmat niin totta tällä hetkellä. <3

  VastaaPoista