maanantai 18. elokuuta 2014

Kynttilät ja värit = Kynttiläanalyysi testi

Mitä sinun energiasi värähtelee?

Värit värähtelevät eri taajuuksilla. Se, millä taajuuksilla meillä ihmisllä energiat värähtelee, vaikuttaa sielumme ja mielemme tasapainoon. Ja se kertoo meidän kehomme tilasta.
Voimme mennä ylös ja alaspäin, riippuen energioistamme. Lisää valitsemaasi väriä elämääsi siustukseen, ruokaan, vaatteisiin yms.. niin saat värikylvyn.


Katso ENSIN  alempia kuvien kynttilöitä, mikä niistä vetää eniten puoleensa, määrittää millä tasolla sinun energiasi värähtelevät. Kynttilän väri on sinun energiasi.

Valkoinen värähtelee kuun energioissa. Sielusi on korkealla ja puhtaana. Sinulla on tärkeä tehtävä elämäntehtävän kannalta. Intuitiosi on kehittynyt ja sinulla on myös henkisiä kykyjä ja taitoja. Menneistä elämistä kumpuava viisautesi suo armolahjan tässä elämässä.
Sinussa on liikkeelle paneva voima. Olet lauman johtaja, tiedonvälittäjä ja opettaja. Voit lataa itseesi kuun energioita myöhään illalla tai öisin, vain viisi minuuttia. Kuvittele valo, itsesi ympäröimänä. Sinä olet valkoinen valo joka vie kaiken negatiivisuuden pois.
Jos joku muu kynttilä oli kiinnostava, se tarkoittaa että sinun pitää saada siitä opetusta vielä.Violetti väri kuuluu Jupiterin energioihin, joka on laajeneva planeetta. Violetti nostaa värähtelyillään positiivista taajuutta energioissa ja näin ollen houkuttelee onnea ja runsautta. Sosiaalisia mahdollisuuksia sekä elämän vaurautta, myös ihan konkreettisella tasolla on tulossa elämään violetin värähdellessä.
Saatat kokea vahvaa oikeudenmukaisuutta universaalisesti asioita kohtaan, jotka johtuvat vallanpitäjien vääristä toimista. Oikeudenmukaisuus, vahva henkisyys sekä anteliaisuus ovat violetin energian mukanaan tuomia energioita. Jos taas joku muu kynttiläkin kiinnosti, tarvitset sen oppeja.Punaisen kynttilän valinta tuo energioihin vahvaa intohimoa ja rohkeutta. Valitsemalla tämän kynttilän olet valmiina joko taisteluun tai rakkauteen. Tämä vie eteenpäin, mutta vain voimakkaalla tahdolla. Se myös kasvattaa henkisesti, mutta sinun pitää olla valmis. Tämä täytyy käydä läpi, jotta pääset eteenpäin.
Tämä valinta voi tuoda elämään syvän ja intohimoisen rakkauden, uuden lapsentai peräti ammatin tai opinnot. Tärkeintä on ryhtyä siihen mihin on tarkoitettukin - intohimoisesti - Kaikki tai ei mitään periaatteella.
Muun värin kynttilä tuo esiin oppiläksyyt siitä väristä.Keltainen kynttilä valintana edustaa Merkuriusta, viestinnän ja ajatuksen energioita.
Tällä valinnalla olet siirtymässä hengen ja mielen tasolle. Mielesi on valmis omaksumaan uutta ja oppimaan henkistä tietoa. Keltainen liittyy edistymiseen ja uusiin alkuihin. Iällä ei ole väliä, tärkeää on vain uuden oppiminen ja kasvu.Sinulla on toinen jalkaa maan pinnalla ja toinen pilvissä, kehosi on balanssissa.
Niin ylhäällä kuin alhaalla. Tunnet yhteyden henkimaailman ja tämän maailman välillä, jotkut vahvemmin kuin toiset - riippuen siitä miten kehittynyt olet henkisesti.
Mikäli toinenkin väri kiinnostaa, tarvitset siitä väristä energioita.Vihreä liittyy sydänchakraan ja symbolisoi kokonaisvaltaista tunnetta kehon ja mielen välillä. Valitsemalla vihreän kynttilän on se ojennus universumille. Houkuttelet tasapainoa elämääsi.
Vihreä liitetään luontoon, hedelmällisyyteen ja kasvuun. Nyt on maallisen runsauden aika. Elä yksinkertaisemmin, arvosta luontoa, ja pieniä iloja. Vasta kun osaat arvostaa sitä, mitä sinulla jo on, voit siirtyä korkeimmille taajuuksille. Me kaikki joskus menetämme jotain tässä maailmassa, ja vihreä tuo esille paluun siihen tilinteon hetkeen missä me olemme nyt mitä me olemme.
Uudelleen määrittelyyn ja sadonkorjuun aikaan.
Uudet alut pääsevät syntymään vain vanhan jäädessä taakse. Joillekin se tarkoittaa raskautta, luomista omasta itsestä, voit kirjoittaa kirjan tai synnyttää muuten jotain uutta elämääsi.
Jos muu kynttilä kiinnosti, tarvitset sen energiaa tueksi kasvussasi.Jos valitsit sinisen kynttilän olet siirtymässä valaistuneeseen tilaan. Sininen liitetään veteen ja sen energioihin ja näin ollen saa henkiset kyvyt - kuten selvänäön, intuition ja parantavat voimat liikkeelle virtaavan veden tavoin. Sininen liittyy mystiseen Neptunus - planeettaan ja näkijöihin ja parantajiin.
Jos et ole valmis nousemaan sinisen energioihin se voi tuoda esiin psyykkisiä oireita, kuten masennusherkkyyttä, alavireisyyttä ja negatiivista mielialaa. Kuudes aistisi on aktivoitunut ja se voi lisätä hämmennystäsi, sillä koet hyvin voimakkaasti läheistesi asiat.
Toisen kynttilän energiat voivat olla tarpeellisia oppiläksyjä, mikäli muu väri herätti kiinnostuksen.Toisin kuin yleisesti ajatellaan, musta väri ei ole "paha väri". Se on hyvä väri omien energioiden suojeluun ja henkiseen etsintään "sisältäpäin". Tällä kynttilävalinnalla kutsumme itsemme sisään- omaan tietoisuuteemme. On aika pysähtyä ja ajatella. Musta kynttilä valaisee polkua ja näyttää valon pimeässäkin.
Voimakasta aikaa, koska sisäinen ääni kertoo kaikki tarvittavat vastaukset. Olemme kiinni oppaassamme. Mustan värin energiat värähtelevät kanssamme auttaakseen meitä kohtaamaan itsemme, pelkomme ja tehtävämme aitoina.
Voit varautua myös yllätyksiin sisäisellä matkallasi.
Jos muun värin energiat kiinnostavat, tarivtse t sen värin energiaa oppiaksesi jotain uutta.2 kommenttia:

  1. Värien ulottuvuus on todella mielenkiintoinen ja vahva - oikeanväriset asusteetkin voivat välillä valaista päivän ☆

    VastaaPoista
  2. Aivan ja väreillä voi hakea juuri kaipaamaansa energiaa esim. vaatetuksessa.

    VastaaPoista