lauantai 6. syyskuuta 2014

Intuitio harjoitusta

Intuitio on sisäisen äänen kuulemista, ymmärtämistä. Se voi ilmentyä kuin varkain ajatuksiin, tai kuten itse sanon - selkäytimeen. Sen tajuaminen on hyvin tietoista.  Se tuntuu sisimmässä kun tajuaa ymmärtävänsä sen tuoman viestin. Intuition ääni on hienovarainen, se on kuin Pinokkio - sadun  Samu Sirkka,joka pienellä äänellään yrittää sanoa, mikä on oikein tai mitä on tulossa..

Usein emme edes halua kiinnittää intuition viesteihin mitään huomiota tai emme  hoksaa, että ne ovat intuition viestejä. Voimme luulla että ne ovat haaveitamme, pelkojamme tai toiveitamme tai jotain ihan muuta.
Kun olemme kuulleet ja ymmärtäneet  viestin ja toimineet sen mukaan, on hyvä kiittää siitä, silloin saamme lisää viestejä joiden mukaan toimia oikein - joka tilanteessa.
Kasvuun kuuluu että poljemme paikallaan, erehdyksestä toiseen ja opimme niistä, osaksi kuuntelemalla intuitiota ja toimimalla sen mukaan ja osaksi  tarttumalla rohkeasti muutokseen.

Tässä pieni harjoitus.
Katso  ensin ylimmäistä kuvaa ja pysähdy hetkeksi,  ja mieti, mitä elementtiä saviruukun sisällä oleva esine edustaa? Onko se puu - tuli-, vesi-, ilma- vai maaelementtiä? Voit vielä testata lisää ja kuulostella mikä numero liittyy esineeseen joka on ruukun sisällä?

Kun olet miettinyt vastauksen, rullaa sivua alaspäin ja tarkista vastaus - Älä huijaa!

Älä vielä kurki!


Puinen noppa luku 6.

Arvasitko?

5 kommenttia:

  1. Tätä en usko itsekään... ajattelin...elementti puu ja luku kuusi:)

    VastaaPoista
  2. Ajattelin, että puuta. Mutta numero meni metsään, ajattelin numeroa 2. Osa siis oikein.

    VastaaPoista
  3. Oho, minäkin ajattelin tipitiin lailla puuta ja numeroa kaksi! Ja onhan se kakkonenkin tavallaan tuolla, koska se on nopassa mukana. ;)

    VastaaPoista