maanantai 15. syyskuuta 2014

Punatiilijauhe - magian väline

Syvästä etelästä, Uudesta englannista on peräisin Hoodoo, neutraali magia. Se EI ole mustaa magiaa, vaan hyvään tarkoitukseen tarkoitettua rituaalimagiaa. 
Punatiilijauheen käyttö on levinnyt sieltä ympäri maailmaa.
Punatiilijauhetta käytetään  perinteisesti rahaan, sen visualisoimiseen, ja magnetisoimiseen. Korkeisiin tavoitteisiin jne... Se on hyvin voimakas energioiltaan ja siksi se saakin paljon aikaan magiassa.

Voit tehdä omaa punatiilijauhetta tiilenpalasista jauhamalla, esim morttelilla tms..
Kun  se on valmis, pussita se myöhempää tarvetta varten.
Punatiilijauhetta voi käyttää mojopusseissa, tai laittaa pieneen kulhoon johon sekoitat myös hieman kanelia, ruskeaa sokeria ja tiilijauhetta, sekä vettä. Kun pidät tätä kotioven lähellä (sisä-tai ulkopuolella) se tuo taloon rahaa, voit myös levittää sitä lattialle oven lähelle hieman tuomaan käteisvirtaa kotiisi.

Tiilijauheella on myös suojaava vaikutus, kansanperinteen mukaan paha, epärehellinen aikomus tai henkilö ei pääse kynnykseltä, mihin on levitetty punatiilijauhetta. Suojaus auttaa myös siten, ettei MIKÄÄN paha pääse itseesi, ei kiroukset tmv. Tiilijauhe puhdistaa kaiken negatiivisen. Tiilijauhetta pitäisi olla jokaisen kaapissa muutama pussillinen tarpeeseen.

Tiiliskiviä saa puutarhakaupoista, rakennuksilta, tai voit myös käyttää punasaviruukkua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti