tiistai 2. syyskuuta 2014

Selvänäköä - valaistumista ja vähän sivustakin

Minulta on monesti miten näen? Tai toimiiko selvänäkeminen puhelimitse tai sähköpostitse?
Siinä ei ole eroa, olenko kasvokkain ihmisenkanssa, tai sitten  sähköisen laitteen päässä. Tärkeintä on saada yhteys kysyjään. Vaihe vaiheelta kysyjän persoona avautuu ja pääsen sisään energioihin. Aina kun näen jotakin, kysyn onko asia näin? On edettävä  kärsivälisesti, jotta tiedän onko kysyjä valmis vastaanottamaan tiedon tai asian. Aina ei haluta tietää vastausta, vaikka kysymys esitettäisiinkin. Joskus kysyjällä on vain tarve tulla kuulluksi, ymmärretyksi ja huomatuksi.  Usein  ihmisillä on niin iso kriisi elämässään, että on parempi toimia sähköisen välineen (tietokone tai puhelin) kautta kuin olla kasvokkain, sillä suojauksen tarve voi olla voimakas ja kasvokkain sitä on paljaampi kohtaamisessa.

Koen, että oma henkinen ja fyysinen tasapainoni on tärkeää ja ehdoton edellytys sille, että pystyn katsomaan. Siksi suojaankin itseäni. Elän hyvin rutiininomaista ja paljolti kodin ympräille rajoittunutta elämää. En viihdy suurissa joukoissa, enkä tarvitse isoja viihdykkeitä elämääni. Omat lapset ja koti, eläimet ja yksinkertainen elämäni on kaikki kaikessa. Niin  ja toki ruoka ja kasvimaa,- rakkaat harrastukseni. Olen hyvissä väleissä itseni kanssa ja pidän yllä hyvinvointiani, niiden avulla jaksan  olla auttamassa ja tukemassa muita.
Jo pienestä asti olen ollut se "Leelian lepotuoli", jolle ihmiset syytävät tarinoitaan niin bussissa, kuin muuallakin. Avautumisen tarve on ollut aina sillä, joka tupsahtaa viereeni, missä tahansa... Nykyisin jopa lapseni opettajakin soittaa ja  avautuu muistakin kuin lapseeni liittyvistä asioista..
Pienten ja suurten ongelmien äärellä en ole pelkkä ennustaja, vaan enemmänkin auttaja, myötäeläjä, ja luotaan kysyjän etäämmäksi ongelmastaan näyttämällä valinnan suuntaa tai seurausta. Haetaan yhdessä  syitä, ja ratkotaan ongelma, ja että mitä voisi vielä itse tehdä asian eteen. En halua jättää kysyjää tyhjän päälle ja hämmennyksiin vaan  selvitetään tilanne  siihen pisteeseen, että kysyjä on selkeämmällä pohjalla ja turvallisessa olossa. Ohjattuna selkeyteen jossa tietää kuinka olisi paras  toimia.

Näkemistestäni voit lukea lisää blogissani  hakusanalla selvänäkö.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti