lauantai 20. syyskuuta 2014

Syyspäivän tasaus

SyksySyyspäivän tasaus on 23.9. silloin on aika juhlistaa mennyttä vuotta, kunnioittaa edesmenneitä, nauttia henkilökohtaisesta sadonkorjuusta. 

Se on mysteerien aikaa, jolloin on hyvä huomioda myös henkimaailmaa ja sen vaikutusta omaan elämään. On aika pysähtyä ja nauttia syksystä, sen tulosta, valmistautua talveen vähitellen.
Voit juhlistaa syyspäiväntasausta koristamalla kotia syksyn luonnonantimilla. Oksilla, värikkäillä lehdillä, maissinsiemenillä, kivillä ja nauttimalla syksyn antimista myös ruoassa. Juurekset, kaikki luonnosta saatava, kurpitsat, maissit, marjat, sienet ja hedelmät. Nauti tietoisesti ruuasta, ole kiitollinen ja tiedä mitä syöt.

Kynttilöissä on nyt syksyn värit, violettia, tummanpunaista,kultaa, ruskeaa, ja vihreää sekä oranssia. Kaikillä näillä väreillä on toki omat symbolinsa. Näillä väreillä kunnioitat korjaamaasi satoa ja samalla ikäänkuin luot tulevastasi runsaamman.
Vielä ehtii istuttaa ensi kevään kasvejakin, nyt on siihen paras aika. Tai voit kerätä kesän kukista siemenet talteen ensi kesää varten.
Hakeudu luontoon lataamaan akkujasi ja nauti syksyn tuoksusta metsässä. Halaa puita jos siltä tuntuu.

On aika "päivittää" mojopussit, suojata kotia ja itseään, sekä kohottaa itsetuntoa. Pienet loitust aj rukoukset ovat nyt paikallaan. Nehän ovat periaatteessa sama asia, loitsut ovat ehkä enemmän riimitellympiä
Hyvää syyspäiväntasauksen aikaa... Kohtahan sitä jo juhlitaan Halloweenia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti