maanantai 6. lokakuuta 2014

Magian väline Cascarilla - Munankuorijauhe

Jauhe on suojelua, hyviä energioita varten aikoinaan Hoodoossa käytetty, valkoisen magian väline.
Vahvalla jauheella on voimansa, sitä käytetään mm. erilaisiin suojelutarkoituksiin, mojopusseihin, kodissa ja itsen kanssa. Jauheen voit tehdä myös itse.

Tarvitset n. kuusi kanamunakuorta, mieluiten raaka kanamunasta, eli se kanamuna, jota et keitä, sen kuori sopii parhaiten. Muista huuhdella munanpuolikkaat, poista kalvo varovasti kuorta rikkomatta. Mieluiten silloin kun olet huudellut kuoren, niin se  ei ehdi kuivua.
Tämän jälkeen PESE KÄDET hyvin, ettei kuoressa olevat bakteerit leviä mihinkään, onhan kyse kuitenkin raaka kanamunasta.
Kerää kuoret huhmareen/mortteliin ja jauha ne silpuksi, jos kärsivällisyys riittää, voit tehdä myös jauhetta. Säilö kuorijauhe eli cascarilla  purkkiin tai pieniin lasipulloihin myöhempää käyttöä varten.Tässä eräs ohje, mihin voit käyttää  Cascarillaa.

Toiveidentomu

Tarvitset

Cascarillajauhetta
Kuivattua Rosmariinia
Merisuolaa
Sokeria
Mustapippuria
Omia kynnen palasia

Sekoita nämä yhdessä jauheeksi, laita purkkiin, ja käytä seuraavan täydenkuun aikana, puhaltaen kädessä olevan jauheen tuuliin. (Säästä loput seuraavaan kertaan) Toivo samalla realistisia toiveita. Toiveiden tomua vot käyttää myös mojopusseihin, sekä kynttilämägiaan hieromalla sitä kynttilän  ympäri.Mikäli toiveesi ovat sinua varten suotu, ne toteutuu seuraavaan täydenkuuhun mennessä. Muista, että se mitä toivot, voi toteutua. Älä toivo kenellekään pahaa, tai että toiveistasi kärsii joku muu. Se palaa sinulle kolminkertaisesti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti