lauantai 11. lokakuuta 2014

Pulled Pork - Riivitty possu Cola versiona

 Peli-ilta nuorison kanssa. Tein colapossua, perunasalaattia, (ohje täältä) Avocado-rapusalaattia ja paljon muuta kivaa. Colapossu on tuossa valkoisessa astiassa.. Tähän ruokaankannattaa varata aikaa. Todella slow Cook touhua.

Kasleria kaksi palaa
Puoli litraa colaa,*
Ketsuppia tai chiliketsuppia n. kaksi desiä *
Chiliä, valkosipulia tuoretta inkivääriä ( nämä kaikki silppuna) *
Fariinisokeria n. vajaa puoli desiä *
Soijaa n. puoli desiä *
Worchesteria saman verran*
Hitusen suolaa, mustapippuria,*

Paprikajauhetta 3 rkl. RUB
Juustokuminaa/Jeeraa 3 tl. RUB
Chilijauhetta 1 tl. RUB
Suolaa, pippuria RUB

Haudutettava kastike
N. 3 rkl.Ketsuppia  
1 rkl.Fariinisokeria  
1 rkl.Hunajaa
1 iso sipuli 3 suurehkoa valkosipulinkynttä

Laita tähdellä merkityt lihan kanssa marinadiin yöksi. Ota aamulla liha pois marinadista ja mausta rub- kuivamausteilla pintaan hierottuna, käytäppä käsineitä! Laita liha kylmään neljäksi tunniksi, ala hauduttaa kastiketta. Jonka pohja on  marinadi liemi, ja lisäää muut kastikkeen aineet. Hauduta ensin sipulit hitaasti, lisää marinadi seos ja anna muhia n. nelisen tuntia hitaasti. " Slow cook- toimii" Laita liha uuniin paistopussiin tai paljaaltaan ja paista 175 ast. n. nelisen tuntia, kun liha on "repeilevää" se on valmis, riivi liha ja laita se "mustaan kastikkeeseen" ja anna hautua vielä uunissa n. 30 min.. tai enemmän, 150 ast.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti