torstai 30. lokakuuta 2014

Thriller Night

Viime yö oli minulle eräänlainen horrornight. Heräsin yhden tienoilla outoon ääneen joka oli todella kova ja voimakas, kuin joku olisi pyrkinyt seinän läpi sisään kotiini.. sinkoilin  pitkin asuntoa, että mistä se ääni kuului, en paikallistanut sitä, ja kun sytytin valot, äänikin lakkasi.
sydän hakkasi satasella ja tärisin, ääni oli  karmea. Poikakin siinä heräsi.
Yritettiin tajuta mistä ääni tuli, mutta se jäi arvoitukseksi. Kävin jopa eteisessä katsomassa ovelle, rappuun silmänreiästä, koska ääni tuntui siellä voimakkaammalta. Ei havaintoa vieläkään.
Eläimet, kissat ja koira tuntuivat olevan aika rauhallisia sentään. Tulimme siihen tulokseen että ääni johtui kissojen leikeistä .

Yritettiin nukkua uudestaan, mutta sydän hakkasi vieläkin, eikä uni tullut kun päässä pyöri kaikenlaisia kauhuskenaarioita..
Päätimme sitten nousta ylös ja alkaa katsomaan komedia leffaa televisiosta, että kauhufiilikset menisivät ohi.   Toisen leffan puoliväliin päästyämme alkoi ju  uni painaa silmää ja
päätimme mennä nukkumaan.. Minulla kesti vielä aikansa ennenkuin sitten nukahdin. Näin ihan kamalia painajaisia loppuyön. Ihan heti ei tee mieli katsoa kauhuleffoja tällä kertaa halloweenina..

Tämäkin asia selvisi aamulla kun lähdin viemään koiraa ulos. Meille oli yritetty murtautua. Oven lukkokohtaa oli rikottu. Hitsi mikä fiilis jo pelkästä murtoyrityksestä, ymmärrän hyvin sitä shokkia mikä tulee jos oikeasti murtaudutaan kotiin ja tuhotaan asunto ja omaisuus. Nyt sitten odotellaan lukkoseppää.. saa nähdä nukunko ensi yönä?Aamulla facebookkia selatessani löytyi kaikkia linkkejä, ja tässä yksi aika greepy tarina josta on tehty elokuvakin.. http://www.coolneeds.com/true-story-behind-annabelle-new-horror-movie-im-still-spooked/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti