maanantai 17. marraskuuta 2014

Mandalatesti tulkinta

Mikä on sinun Mandalasi?


Paljon on puhuttu meditoinnin hyödyistä lähiaikoina, vähän siellä ja täällä. Nyt onkin aika ottaa käyttöön meditoinnin hyödyt ihan  kunnolla. Mandalavisualisoinnin kautta.
Valitse ensin sinua eniten kutsuva Mandalakuva, kopsaa se itsellesi, puhelimeen tai koneellesi, voit vaikka tulostaa sen seinällesi.
Lue sen jälkeen alempaa  mitä valitsemasi Mandalakuva kertoo ja vähän alempaa meditointiohjeet tai meditoi omalla tapaasi, kuva mielessäsi.

1. Mandala2. Mandala3. Mandala
4. Mandala


5. Mandala1. Delfiini Mandala

Delfiini on maaginen olento, joka vetoaa jäljellä oleviin muistoihisi Atlantiksesta ja sen ajan ihmisten valaistumisesta. Valitsemalla Delfiini Mandalan, sisäinen äänesi (sielusi) sanoo "Minä olen valmis siirtymään eteenpäin kasvussani". Vaikka sinulla on maallista huolta, tiedät että kasvulla on aikansa, kun valitset polkuasi - tämä on juuri sitä aikaa. Sinä valitset henkisen kasvun ja tien ja voit kokea olevasi hämmästynyt siitä mitä löydät? Ei ole väliä minkä ikäinen olet, ei väliä kuinka kouluttautunut tai kouluttamaton olet Olemme kaikki sieluja, joiden fyysinen kokemus antaa vapauden olla aivan yhtä "pätevä" kuin kuka tahansa kasvaessaan henkiselle polulle..2. Pöllö Mandala

Mitä tunnet, kun katsot tätä kuvaa? Huokuuko se voimakasta energiaa? Pöllö tuo tietoisuuteen muinaisen viisauden ja tiedon, joka on koottu monista entisistä elämistäsi. Sinussa on viisaus, jonka olet saanut kauna sitten, se ei katoa, se on vain lokeroitu sisäiseen tietoisuuteesi, syvemmälle.. Kun avaat tämän tiedon lokeron se tuntuu että  lataat tiedot uudelleen sen sijaan, että joutuisit opettelemaan Käytä tätä Mandalaa meditoidessa saadaksesi sisäisen tiedon haltuusi.
3. Gaia Mandala


Gaia on sielu maan päällä. Gaia tunnetaan myös Äiti Maana, tai vain maapallona. Olemme yhteydessä hänen jokaisen solullamme ja ovat riippuvaisia hänestä . Valitsemalla Gaia Mandalan sielusi kaipaa vahvempaa yhteyttä taivaaseen ja universumiin tai muita ulottuvuuksia. Kuten ylhäällä, niin alhaalla. Kehosi pyytää vapautumaan ihmisen myrkyllisistä tunteista kuten vihasta, mustasukkaisuudesta, kateudesta, itseluottamuksen puutteesta ... tai muita tunteista, jotka pitävät sinut kahleissa  estäen tekemästä mitä tulit tänne tekemään. Olet syntynyt täydelliseksi , ja tulit tänne tehtävääsi täyttämään, tutkimaan lahjojasi ja kykyjäsi sekä  kokemaan ihmissuhteita joista on tarkoitus oppia ja saada karmallista hyvää. Tämä Mandala auttaa sinua harppauksin eteenpäin. 
4. Perhos Mandala

Tämä upea Mandala hyödyntää perhosten energiaa, jonka avulla voit liittyä ylempiin Voimiin ja saada ne käyttöösi. Perhonen merkitsee suuria elämän muutoksia- kotelosta kauniiksi perhoseksi. Transformaatio, jonka koet itsessäsi. Jos haluat aloittaa uuden vaiheen elämässäsi, mutta sinulla ei ole riittävästi motivaatiota tai luottamusta, niin tämä on täydellinen Mandala sinulle. Se auttaa sinua hyödyntämään omat voimasi ja kuuntelemaan oppaitasi. Se myös väläyttää sinulle mielikuvia, mitä sinun pitäisi tehdä päästäksesi eteenpäin ja ymmärtää omaa polkuasi paremmin kasvussasi (miksi ja miten). Tavallaan se auttaa sinua tulla visionääriksi. Voit myös käyttää tätä lahjaa opastamaan muita!
5. Salomonin sinetti

Tämä kaunis Mandala on Salomonin sinetti, maaginen rengas, jolla on valta omistajaansa käskeä henkiä ja auttaa kommunikoimaan eläinten kanssa. Työskentely tämän Mandalan kanssa saa valloilleen magiaa sinussa – etsimään omaa laumaasi. Joillekin se  tuo mukanaan tietoa vanhoilta mestareilta ja viisailta sekä moniulotteisia olentoja, jotka haluavat hyödyntää voimiasi ja antaa niitä lisää. Planeetan energia muuttuu,  ja tämä mullistava  tapahtuma on kuin kattila jossa kiehuu - jotkut teistä, jotka valitsivat tämän Mandalan  "tietää", mitä tarkoitan tässä. Tunnet kiireellistä tarvetta tehdä "jotain", vaikka et ole vielä varma mitä. Yksinkertaisesti olemalla oma itsesi  olet se energian lähde, jota sinusta heijastuu muillekin ja he saavat valoa. Uusi aika lähestyy, ja sinua pyydetään tekemään enemmän. Joten ole rohkea ja paneudu asioihin riittävästi meditoimalla tämän Mandalan kanssa.


Meditointi


Meditointi auttaa kasvussasi. ... Mandala on erittäin hyödyllinen meditoidessa mukaan otettuna mielikuvana, tallennettuna esim. puhelimeen kuvana tms., koska se auttaa keskittämään mieltäsi . Mietiskelemällä tavoittele rauhaisaa paikkaa, jossa et enää ajattele arkisia asioita, huolia tms.... mieli on "tyhjä". Kun olet siinä pisteessä, oppaidesi on paljon helpompi  tuoda viestiä sinulle. Kun näin tapahtuu, se voi  tuntua omalta  ajatukseltasi, tieto tai ajatus on "tullut tyhjästä". 
Mitä useammin työskentelet oman Mandalasi kanssa, sitä enemmän huomaat tuloksia omassa päivittäisessä elämässä. Esimerkiksi huomaat päiväunelmointia enemmän - ja voit mennä melkeimpä automaattisesti  meditatiiviseen  tilaasi , jossa saat opastusta henkimaailmassa. Jos haluat saada enemmän viestejä oppailtasi meditoi päivittäin.
 

Täältä ohje, kuinka maalata oma mandalasi. 

1 kommentti:

  1. Harmittavasti kuvassa näkyy numero. Muuten ihan hyvä. :)

    VastaaPoista