perjantai 21. marraskuuta 2014

Negatiivisen energian poisto

Suitsuttelua

Kun puhdistat kotisi  tai minkä tahansa energioita, suitsukkeen alkusavu ilmaisee kuinka paljon kodissasi/paikassasi on negatiivista energiaa. Ensimmäisen kuvan suitsusavu on negatiivista energiaa. Savu ikäänkuin puskee negatiivisuutta pois.Savukiehkura on voimakas, ja selkeämpi.


Kun alue on puhdistettu kaikesta negatiivisuudesta, savu muuttuu tiheämmäksi ja levittyy helpommin, kepeämmin. Toisen kuvan lailla.


Voit suitsuttaa tai toisin sanoen savuttaakotiasi, työpaikkaasi (ilmapiiriä) henkisiä esineitäsi, kortteja, kiviä koruja jne. Puhdistat niistä kaiken negatiivisuuden. Kivistä se on tehtävä aina silloin, kun kivi on täyttänyt sille annetun tehtävän, kortit on hyvä puhdistaa melkein joka toinen päivä, käytöstä ja käyttäjästä riippuen. Itselläni muuten on eri pakka sitä varten kun olen kasvokkain ihmisen kanssa, jolloin hän koskee myös pakkaan. Ja aina asiakkaan käynnin jälkeen suitsutan pakan ja laitan sen lepäämään.

Tavallisimpia suitsukkeita ovat ne kaupasta hankitut suitsuketikut. Itse käytän myös  sidottua salvia/yrttinippua. Sulalla voit vielä levittää suitsukkeen savua tehokkaammin viuhkan tavoin heiluttelemalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti