tiistai 4. marraskuuta 2014

Sulkia ja höyheniä

Höyhenet ja sulat  symbolisoivat muutosta, viestejä, opastusta, suuntaa. Ne edustavat ilman elementtiä. Henkimaailma viestii meille sitä kautta.
Valkoisert höyhenet, (ei välttämättä sulat) tuovat meille viestejä henkimaailmasta, enkeleiltä kun taas muun värisillä ja eri lintujen  höyhenillä ja sulilla  on eri viesti.

On hyvä erottaa että ne sulat ja höyhenet, jotka eivät kuulu normaaliin ympäristöönsä, esim. kotona tai matkasi varrella, esim. kaupassa, tai autossa silmään osuessa ovat juuri niitä viestin tuojia.
Jos taas olet esim. metsässä linnunpesän alla, ja siinä on paljon höyheniä ja sulkia, ne tuskin viestivät muusta kun että  linnuilla on elämänsä. Tässä siis tarkoitetaan niitä sulkia ja höyheniä, jotka ilmestyvät kuin tyhjästä  ja johonkin  muotoon kuin asetettuna.
Esim. muutama vuosi sitten kävelimme poikani kanssa hiljaisella tiellä ja elämä oli  heittänyt hankalan tilanteen elämääni.. Olin aika lopussa ja mietin  ratkaisuja ongelmaamme. Yhtäkkiä tien keskellä oli kolme puhtaanv alkoista, ehjää ja siistiä höyhentä kuin tarkassa rivissä. Silloin tiesin, että asia lähtee etenemään ja niinhän se lähtikin, samana päivänä tapahtui  muutos! Viesti oli selvästi enkelipuolelta, sillä olin niin allapäin.. Piristymiseeni tarvittiin  enemmän kuin vain  jonkun linnun tuoma viesti..

Pöllönsulka tai höyhen viestii viisaudesta, kyvystä nähdä asioiden edelle tai niiden läpi. Ottaa etäisyyttä asiaan ja  luottaa äänettömään toimintaan. Pöllöthän liikkuvat öisin, ja hiljaa.
Amerikan Intiaanit käyttävät pöllönsulkia suojaamaan ikävyyksiltä ja hankaluuksilta, sekä pahalta hengeltä. Myös yleinen sulka unisieppareissa..


Korpin/Variksen sulka viestii tasapainoa, irtipääsyä menneisyyden kahleista.

Se auttaa myös surun ja epämieluisten tunteiden käsittelyssä. Usei ihmiset  joilla on mustia sulkia tatuoinneissa tai kotonaan, käyvät läpi kipeitä tunteita, tasapainossa  kuitenkin asian kanssa.
Se pitää sinut tietoisena muutoksessasi.

Joutsenen sulka viestii voimaa,  parannusta, parantavia voimia pysyvyyttä ja luotettavuutta, ja höyhen on taas suora viesti enkelimaailmasta.

Suitsukkeita esim. "tuuletetaan" sulkanipulla tai yhdellä sulalla. Ja tarkoituksesta riippuen, mitä suitsutellaan valitaan myös sulka.

Toivottavasti et enää katso maassa olevia sulkia kuten ennen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti