perjantai 5. joulukuuta 2014

5.12 Joulukalenteri Lahjoja tarjolla

Ihan ensimmäiseksi pahoittelen että tämä Joulukalenteri ei  ole jokapäiväinen.. Vähän on ollut tämä viikko aika lepattavaa. Kodissa häärää putkimiehiä, huoltomiehiä yms. yömyöhään (ikinä ollut samaan aikaan näin monta miestä meillä  :) ) ja omat energiat ovat olleet hieman hajanaiset tähän blogiin liittyen. Ajatukset ovat karanneet kodin huoltoasioihin..

No nyt kuitenkin tässä pikkuinen etukäteislahja.
Valitse yksi lahjapaketti ja "avaa" se lukemalla alempana oleva teksti valintaasi liittyen.


Lahja yksi, kuunteleminen
Jokaisella meillä on  lahja, sinulla se on kuunteleminen.  Jos vaalit lahjaasi, se auttaa sinua jättämään jälkesi
tähän maailmaan. Kuunteleminen on aliarvostetuin lahja. Et ehkä arvosta tai huomaa sitä itsessäsi, mutta tämä on kykysi. Ja vielä- kun sinä kuuntelet kaikkia aistejasi  käyttäen korviasi, silmiäsi, herkkyyttäsi, tuntoasi, intuitiotasi saavutat voimakasta tietoa, miltei kanavoituna tai ikään kuin ytimestäsi lähtöisin olevaa. Tämä tieto tekee sinusta voimakkaan.  Tärkeitä on kuulla se, mitä ei sanota ääneen. Voit käyttää tietoasi auttaaksesi ja opastaaksesi ja ohjataksesi muita.  Tai voit yksinkertaisesti käyttää sitä omaan elämäsi tasapainottamiseen ja elää hedelmällistä ja antoisaa elämää.


Lahja kaksi,  vaaliminen
Sinun tehtäväsi on vaalia, ja tukea toisia. Avustaa ja auttaa matkallaan eteenpäin. Toimit ikäänkuin välietappina pitkällä maratonilla, missä juoksija saa levähtää ja ravita itseään. Usiemmiten toitkin apuna hetken lapsille, addiktoituneille tai vaan etsijöille, jotka hakevat omaa itseään. Nämä ihmiset  näkevät sen voiman mitä sielussasi kannat ja osaavat tulla luoksesi apua saadakseen. Ainoa haasteesi onkin hyväksyä, ettet voi pelastaa kaikkia. Älä kuitenkaan anna epäonnistumisten lamauttaa sinua polultasi ja tehtävästäsi. Sinuun halutaan uskoa, ja vaikka itseäsi aika ajoin epäiletkin, sinä olet Timantti. Pysy missiossasi.
Lahja kolme, energiamanipulointi
Sinä pystyt muuttamaan ympärilläsi vallitsevia energioitasi. Olet se, jolla on paljon sähköä ympärillään, ja voit  lampun ohi kävellessäsi sammuttaa sen, tai jonkun muun sähköisen laitteen. Voit kokea  olosi epämukavaksi  liian paljossa sähköalaitteiden täyttämässä huoneessa. Sama, jos lähelläsi on liian monta ihmistä. Energiat sekoittuvat helposti.  Pystyt myös manipuolimaan muiden lähelläsi olevien ihmisten ja eläinten auroja. Mieti tarkoin mitä energiaa lähetät itsestäsi. Huono lisää huonoa itseesi jne..  Hyvä energia ja tahto taas tekee sinusta oivallisen parantajan. Pystyt muuttamaan sairaan ihmisen energiakehoa paremmaksi, vaikuttamaan eetterikehoon positiivisesti. Parhaiten saat kykysi käyttöön reikihoitajana.
Lahja neljä, kommunikointi
Sinä osaat kommunikoinnin taidon, joko kirjoittamalla, laulamalla  tai työssäsi.  Saat asiasi julistetuksi, sinua kuunnellaan ja havainnoidaan tekemisiäsi. Sinä olet viestintuoja, Julistaja, jolla on tärkeää sanottavaa. Pystyt muuttamaan yhteisöäsi  sanoillasi ja viestilläsi. Tämä voi tapahtua nykyaikaisesti, sähköisten viestine keinoin tai vanhanaikaisesti Julistamalla asiaasi.  Sinun viestiäsi kuunnellaan.


Lahja viisi,  opettaminen ja inspirointiSinun tehtäväsi maailmalle on opettaa ja inspiroida toisia löytämään omat lahjansa.   Auttamaan lapsia tai aikuisia pääsemään tavoitteisiinsa.  Jos jo olet opettaja voit haastaa itseäsi,  ottamalla mukaan uusia toimintamalleja opetukseesi ja näin saavutat itsekin enemmän. Voit myös hakea inspiraatioita suurista ajattelijoista, henkisistä mestareista jne.. Lopulta oma polkusikin vie kohti suurta ajatusta ja inspiraatiota, Inspiroidut itse ja ylität jopa itsesikin.
Lahja kuusi, näkeminen, visiot
Sinun lahjasi maailmalle on  nähdä ja visioida , nähdä tuleva, ja jakaa se kanssaihmisillesi. Luoda mielikuva, jotta muut voivat sen toteuttaa. Sinusta voi tuntua että kykysi ei ole hyvä, tai normaali, erillistät itsesi liian helposti. Näkemisen haasteisiin kuuluukin tehdä se siten, että siitä on apua, ja hyötyä kanssaihmisille. Keinosi toki ovat omasi, miten tuot tietosi esiin, mutta et saa pitää sitä sisälläsi.Sinä voit opastaa muita heidän ongelmissaan omien näkemystesi kautta. Usein tämän lahjan omaavat kulkevat enesin elämässää hyvinkin rosoisen tien, jotta saavat elämänkokemusta.Lahja seitsemän,  valon kantaja
Lahjasi on kantaa valo sisälläsi ja lähettää se ulsopäin, valaisemaan muita  ympärilläsi. Etenkin niitä, jotka ovat kadonneet tieltään, eksyneitä etsijöitä matkallaan elämässä eteenpäin. he voivat olla, lapsia, eläimiä, tai  ns. vanhoja sieluja. Yhteistä heille on kysyvä katse – Miksi?  Sinun sisäinen valosi auttaa ja loistaa vahvana, sinun haasteesi onkin  antaa sen loistaa. Vanhimpien ihmisten kanssa tehtäväsi kulminoituu  siten, että sinun tehtäväsi heidän kanssaan on auttaa heidät valoon, toiselle tasolle.


5 kommenttia:

 1. Voi, miten hauska! Minä sain kuuntelemisen <3

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tykkäsit <3 Kuunteleminen on hieno lahja <3

  VastaaPoista
 3. Tää oli hyvä, kiitos! valitsin seiskan.

  VastaaPoista
 4. ♥♥ valitsin 2. Osui ja upposi. Kiitos

  VastaaPoista