lauantai 27. joulukuuta 2014

Kolmannen silmän aktivointi

Mikä on kolmas silmä?

Kolmas silmä on toiselta nimeltään otsa chakra, joka sijaitsee silmien välissä, keskellä, nenäluun yläpuolella.  Se on yksi kehomme energiakeskuksista. Sitä kutsutaan psyykkiseksi silmäksi.
Kun se on aktivoitunut,  voi nähdä ja kokea visioita, (enkeleitä, henkiä ja olentoja toisista ulottuvuuksista). Kuten useimmat lihaksetkin, tarvitsee kolmas silmä välillä harjoitusta ja aktivointia, pysyäkseen kunnossa.

Tämä harjoitus  auttaa treenaamaan otsachakraasi- kolmatta silmääsi.

Kopioi tämä voimallinen  kuva koneellesi tai puhelimellesi ja katso sitä päivittäin keskittyen siihen kunnolla 2-3 min. ajan. "Boostaa" kolmas silmäsi kuntoon. Voit tehdä harjoituksen kolmen päivän ajan kerrallaan esim. kerran kuukaudessa.Kun olet aktivoinut kolmannen silmäsi, muutoksia tapahtuu.

1. Elävämpiä ja voimallisempia unia, enemmän kuin normaalisti.

2. Värit tulevat vahvemmiksi, väreilevät ilmassa ja huomaat niiden energian.

3. Huomaat värit ihmisten ympärillä - heidän auransa.

4. Vaistosi paranevat, teet parempia valintoja ja päätöksiä kanssaihmistesi suhteen ja heidän kanssaan- tämä on avaimesi menestykseen henkilökohtaisella tasolla. Intuiotiosi vahvistuu.

5. Kun suljet silmäsi iltaisin ennekuin nukahdat, kuvia alkaa ilmestyä näkökenttääsi mielesi kautta. Ihmisiä, paikkoja, jopa toisia ulottuvuuksia. Älä pelästy näitä. Mielesi vain yhdistyy universumiin.

6. Voit  alkaa yhtäkkiä alkaa väristä jostain kohdin, esim. käsistäsi. Sekin johtuu universumiin yhdistymisestä. Silloin saat energia boostia sieltä päin.

Voit tehostaa  boostejasi meditoimalla aina  harjoituksen jälkeen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti