sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Mikä suunta ohjaa Sinua vuonna 2015?

Löydä suunta, joka ohjaa sinua tänä vuonna. Mitä vedät puoleesi?

Valitse intuitiivisesti nopeasti  kuvan kompassista suunta, joka antaa sinulle eniten? Valitse vain yksi suunta. Lue sen jälkeen alempana oleva suunnan tarkoitus.
Jos valitsit Pohjoisen, se  näyttää tarpeesi itsenäistymiseen, puhdistautua tarpeettomista esineistä, asioista, (siivota tilaa itselle). Voit löytää itsesi etsimästä uusia rituaaleja elämään, henkistä suuntaa tiellesi, tai tekemällä henkisiä harjoituksia tai meditaatioita. Pohjoinen valinta suo tilaisuuden olla omassa rauhassa, itseen keskittyen, tyhjentää mieli päivän huolista ja seurata sisäistä ohjausta kaikissa toimissasi.
Uusi elämäntarkoituksesi  tulee piankin kohdallesi, kun ensin sisäistät omat tarpeesi ja kehität itseäsi.
Tämä suunta myös kertoo että olet kokenut jonkun tunnepitoisen kriisin, luopumisen tms. ja nyt olet eheytymässä siitä. Voit tehdä pohjoisen suuntaan alttarin, nukkua pää pohjoiseen, tai meditoida kasvot pohjoiseen päin.


Jos valitsit Koillisen, voit kokea tarvitsevasi  enemmän motivaatiota, puhdistaa mieli sekavista ajatuksista, saada selkeyttä elämään ja  arkeen, etenkin sen toimivuuteen. Rutiinit voivat olla hukassa.
Ja voit kokea olevasi jumissa. Jos näin on, tarvitset elämääsi uudenlaista mojoa. On aika muutama riski, uskaltaa heittäytyä uuteen, olla impulsiivinen. Vaikka et selkesäti tietäisikään mitä  olet tekemässä, kunhan teet, ole virrassa mukana, uskalla heittäytyä elämän virtaan ja luota, että se kantaa. Nyt on aika yllättää itsesikin. Murra vanhat rutiinit, hakeudu kurssille, soita ystäville tai sukulaisille, tee se nyt! Älä siirrä asioita  myöhemmäksi. tee joka päivä jotain uutta, mitä et ole koskaan ennen tehnyt. Et menetä mitään, päinvastoin saat enemmän. Voit medioitda koillisen suuntaan vahvistaaksesi omaa suuntaasi.Jos valitsit Idän suunnan,  tarvitset elämäään parannusta, arkeen, talouteen. Uusia alkuja. Päämääriä ja inspiraatioita. On aika uudistaa taloudelliset intressit, tehdä uravalintoja, sekä parannella bisneksiä. Nyt et saa pelon vallata mieltäsi. Ole kuitenkin kärsivällinen, menestys ei tule yhdessä yössä! Mieti  perin pohjin uudet tavoitteesi ja ryhdy toimeen, saadaksesi elämä, jota olet aina halunnut! Mitä se vaatiikiin, älä epäröi!
Kohdista energiasi keskittyen yhteen  asiaan kerrallaan, parantaaksesi kaikkia elämänalueitasi. Jos tämä suunta resonoi sinua,  meditoi idän suuntaan joka päivä, tai nuku pää idän suuntaan.


Mikäli valintasi on Kaakko, on aika antaa siivet unelmille, mielikuvitukselle ja luovuudelle. Luovuutesi tarvitsee nyt toimintaa, jonka olet  kadottanut arkeen. On aika kirjoittaa kirja, maalata, runoilla, opetella uusi kieli tai aloittaa vaikka uusi luova harrastus! Ilmaise itseäsi.
Suojaa itsesi kritiikiltä vielä jonkin aikaa, koska se vain  tukahduttaa luovuutesi ja innon mitä tarvitset, luodaksesi lisää.
Kaakon energiat heijastaa myös ihmissuhteitasi. Nyt on aika puhua sitoumuksista, sopia asioita, olla  diplomaattinen ja yhteistyöhaluinen, nämä asiat kantavat nyt!
Vahvista kaakon energiaa meditoimalla kaakon suuntaan.


Etelän suunta tuo elämääsi ulkoisen vaikutelman, kuinka haluat, että muut näkevät sinut.
Eräänlasien julkisuuskuvan tai imagon, mitä haluat näyttää itsestäsi. On aika  tarkistaa mitlä itsestäsi tuntuu? Viihdytkö omissa nahoissasi ja tyylissäsi? Annatko itsestäsi sen kuvan mitä todella haluat olla? Ryhdy toimeen jos haluat muutoksen siihen.
Älä enää  ajattele, että elämä vain tapahtuu, ja ettet voi itse vaikuttaa siihen. Uusi ajatusmallisi, Sinä voit vaikuttaa elämääsi!  Tapaa uusia ihmisiä, luo uusi tilanteita, luo uusi tyylisi. Toimi rehellisesti, ole aito.  Kun toimit näin, et ole vain olemassa, vaan ohjaat elämääsi, luot sitä, juuri sellaisen kuin haluat! Ole ylpeä elämästäsi, itsestäsi (terveellä tavalla) elä sitä jokainen päivä täydemmin, intohimoisemmin. Saat enemmän. Meditoi  etelään päin vahvistaaksesi etelän suuntaa elämääsi.


 Jos valitsit Lounaan suunnan,  on aika fokusoida elämää. Keskittyä, keskittyä ja taas kerran keskittyä.
Lounas suo mahdollisuuden ottaa elämään käytännönläheinen lähestymistapa.
Luoda pitkäntähtäimen suunnitelmia, säästää rahaa, olla ahkera ja tehokas arjessa ja työssä. Tehdä töitä elämänsä eteen. Lounas tuo esiin old school- ajan ja sen arvomaailman. Sen mukaan on toimittava nyt. Älä luota helppoihin ratkaisuhin nyt millään elämänalueella. Se palkitsee sinut! Keskity perhearvoihin, pidä huolta läheisistäsi, ansaitse kunnioitusta  heidän silmissään, työssäsi, olemalla ahkera ja aloitteelllinen. Arvosta asioita, joita ei voi rahalla ostaa.
Jos tämä resonoi  kohdallasi,  meditoi lounaan suuntaan päivittäin muutama hetki.


Lännen suunta  nostaa pintaan ihmissuhteet, kumppanuuden  ja rakkauden. Se nostaa nykyiset suhteet uudelle tasolle tai tuo  yksinäiselle uuden suhteen. Länsi mahdollistaa  laatuajan kumppanisi kanssa.
Sekä sopimukset ja sitoumukset pankin  tai taloudellistenasioiden paremman hoidon tai uuden työsuhteen. Universumi viestii länsi suunnan kautta menestystä  henkilökohtaisella, että materiaalisella tasolla. Vahvista  nukkumalla pää lännen suuntaan tai meditoimalla länteen päin.


Luoteen suunta mahdollistaa parempia mahdollisuuksia työssä, nimityksiä, etenemistä, ja  vaurautta.
Nyt on aika luottaa fiilikseen! Sisäiseen ääneesi, jos tuntuu että pitää pyytää palkankorotus- tee se!
Jos tunteesi kertoo että on onnea matkassa,  rohkene tehdä veikkaus. Nyt pitää luottaa ja vain luottaa!
Luode antaa mahdollisuuden hallita elämää uusilla eväillä. Kaikki on nyt itsestäsi kiinni.
Voit lisätä universumin synkronismia meditoimalla kasvot luoteeseen päin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti