perjantai 6. helmikuuta 2015

Entisiä elämiä, voimaeläimiä ja Jumalattaria itsetuntemuksen oppaina

Joskus tulemme elämässä eräänlaiseen kriisikohtaan, jossa  katsomme elämäämme kuin vierain silmin. Kristisoimme itseämme ja samalla kuitenkin  haluamme muutosta. Muutos lähtee itsestämme, siitä, että  sisimpämme haluaa sitä,  kasvamme  entisestä ulos. Läheisemme voivat horjuttaa  tärkeissä ihmissuhteissa  uskoamme itseen. Usein  eron kynnyksellä olevat ovat hieman  etsinnässä oman itsensä suhteen. Varsinkin pitkän liiton jälkeen  voi tulla kysyneeksi itseltään kuka olenkaan. Tai mitä oikein haluaa elämältään.

Itselleni monista elämänkriiseistäni läpikäyneenä olen saanut apua  näistä.
Jos Sinua kiinnostaa kuka olit entisissä elämissäsi, tai mikä on voimaeläimesi ja Jumalattaresi, voit tilata tulkinnan täältä.

Entiset elämät


Kohtaamme tämän elämämme aikana n. 100 ihmistä, joilla on kanssamme yhteys entisiin elämiimme. He voivat olla satunnaisia kohtaamimamme ihmisisä, bussikuskeja, kaupan tätejä tms. mutta he jäävät mieleemme hieman herättävinä ja jättävät kysymysmerkkejä ilmaan. Sitten on  niitä oppiläksy ihmsiä, (karmalliaia suhteita) jotka  ovat usein jollain tapaa tärkeitä läheisiämme tai kavereita. Nämä suhteet ovat usein vaikeita, tai hankalia, ja kun ne oppiläksyt  ovat käyty läpi tulee niitä karmallisia ihmisiä,jotka ovat ikäänkuin palkintoja elämässämme. Näitä voi kutsua myös sielunkumppaneiksi.
silloin suhde on jo niin hyvä, että peräti täydentää toisen lauseet ja yhteenkuuluvuus on voimakas.
Itse kutsun näitä suhteita "jeesusteippisuhteiksi" sillä side on vahva, se katkea pienistä.


Henkisen kasvun kannalta ei ole kovin suurta merkitystä, miten tieto edellisistä elämistä on tullut. Kun synnymme, meiltä tarkoituksella ”pyyhitään” edellisten elämien muistot, jotta keskittyisimme tähän elämään ja opettelisimme niitä asioita, joita on tarkoitus oppia.
Jossain vaiheessa muisto tai muistot edellisistä elämistä tulevat mieleen tai niitä tuodaan meille tämän elämän avuksi ja ymmärtämiseksi. Juuri tällaisilla muistoilla on tarkoitus ja merkitys. Jos ihminen ei vielä ole kypsä kohtaamaan edellisiä elämiä, hän sivuuttaa tai unohtaa saamansa tiedon.
Pelkkä tieto edellisestä elämästä ilman ymmärrystä sen merkityksestä nykyiseen elämään ei hyödytä ketään. Tärkeintä on, miten suhtaudumme tietoon ja mitä sillä teemme. Kaikki tieto kannattaa kirjata, sillä siihen voi saada vahvistusta ja ymmärrystä myöhemmin.
Joitakin ihmisiä tieto aiemmista elämistä on auttanut elämään tässä elämässä tai tuonut siihen merkitystä.

Omat lapsemme ovat usein entisistä elämistämme, ja siitä, miten heihin nyt suhtaudumme, riippuu mikä suhde heihin silloin oli, He eivät valttämättä olleet edes lapsiamme. roolit vaihtuvat, samoin sukupuolet.

Edellisten elämien muistot voivat aktivoitua myös hyvin spontaanisti esimerkiksi kuumeen aikana tai unissa. Nykyelämässä sairastuminen krooniseen sairauteen juontuu usein suoraan entisistä elämistämme. Joskus myös läpikäymämme  kriisi, tai vahva kokemus saattaa laukaista muiston tai oivalluksen jostain menneestä, joka ei kuitenkaan ole tässä elämässä tapahtunutta.  Joskus jokin itsessä oleva luonteenpiirre, kuten rauhallisuus, tahdikkuuus tai temperamentti, sekä jopa hiustyyli ja pukeutuminen, kertovat menneestä elämästä. Vahvimpia yhteyksiä edellisiin elämiin ovat mieltymykset eri kulttuureihin ja paikkoihin. Kiinnostus on saattanut olla jo lapsuudessa. Maat ja paikat,kulttuurit voivat myös tuntua hyvin tutuilta, tai muuten vain kiehtoa.Edellisen elämän vaikutus voi näkyä positiivisina taipumuksina tai kiinnostuksena joihinkin asioihin. Joillakin ilmenee poikkeuksellisia taitoja tai osaamista.

Tutustuminen entisiin elämiin avaa karmallisia oppiläksyjä, auttaa pelkotiloista ja ahdistuksesta pääsemisessä, terveysongelmien selvittämisessä, sekä vaikeissa ihmissuhteissa.

Voimaeläin

Luonnonuskonnoissa, sekä shamanistisessä kansanperinteessä osataan käyttää eläinten voimia hyödyksi arjessa ja pulmissa sekä elämän haasteissa. Eläin voi tulla eteesi kun olet valintojen tai kriisin keskellä, etkä löydä ratkaisuja. se voi kertoa suuntaa, tai osoittaa käytöksellään miten on toimittava. Eläin voi myös ohajat sinua rentoutumaan "omalla tavallaan". Esim. jos eläimesi on kissa, ja olet erittäin stressaantunut tai vihainen, niin kissan elintavoilla on silloin tärkeä merkitys- Kissat osaavat elää hetkessä ja rentoutua,  se on itseasiassa heidän tavaramerkkinsä.

Voimaeläimen tarkoitus on toimia apunasi, oppaanasi. Shamanistisissä uskonnoissa niitä käytetäänkin apueläiminä. Eläimen voimat toimivat  oppaana, ja tukena. Voimaeläimiä voi olla useita tai vain yksi, riippuen henkilön persoonasta ja  riippuen hänen tehtävästään täällä maanpäällä.
Voimaeläimet ovat sielun ja fyysiestikin ihmisen oppaita eri elämänvaiheissa. Ne saattavat vaihtua ihmisen elämäntilanteenkin mukaan  ja tosiaan, Joskus niitä voi  olla useampikin. Voimaeläin ei välttämättä ole aina se lempieläin, tai edes sellainenkaan, jota ei koskaan olisi tullut ajattelleeksi. Ihminen ei välttämättä muistuta luonteeltaakaan tai ulkonäöltään kyseistä eläintä, joten mielestäni sitä ei voi nähdä päällepäin.

Ottamalla selvää omasta voimaeläimestäsi avaat itsellesi ihan uudet näkymät omaan elämääsi.
Jumalattaret

Jumalattaret ovat naisJumalia. Heijastuvat meidän arkkityyppeihimme.
Jumalattaresi löytäminen on tärkeää jo naisellisuuden  vuoksi, mutta myös siksi, että heidän vahvuuksiaan käyttämällä saamme esiin aivan uudet voimavaramme.
Käytämme  kaikkia voimavarojamme vain n. 40%.
Jumalattaren tunteminen auttaa meidät palaamaan viisauden ja sisäisen voiman lähteille.

Voit vapauttaa itsesi tunnistamalla roolimallisi ja kohdata itsesi kokonaisvaltaisesti oman elämäsi jumalattarena.


3 kommenttia:

  1. Minä muistelen joskus menneitä. Etsiskelen voimaeläintäni. Kurkkaa http://enkulinkasityot.blogspot.fi/2015/02/soulgollage-kortteja.html lötyikö eläimeni jo

    VastaaPoista
  2. Menee vähän aiheen vierestä, mutta mitä tarkoittaa ns. karmallinen jakso erityisesti numerologiassa? Liittyykö tapahtumat silloin entisiin elämiin vai mitä? Onko kyse sovitusjaksosta ja myös ajasta jolloin on paljon haasteita ja vastusta?

    VastaaPoista
  3. Jep, kyllä tarkoittaa, kokemuksia, ja oppeja entisistä elämistä, joita sitten kohtaat kyseisen jakson aikana, Sovitus/oppi/läksy- juuri näistä on kyse.

    VastaaPoista