lauantai 7. helmikuuta 2015

Vuohen vuoden missiot - Mitä resonoit ja kohtaat?

Suunnittelinpa aikani kuluksi tällaisen korttien ja kiinalaisen astrologina mukaan  tehdyn tulkinnan.
Jokaisella  kiinalaisen astrologian merkillä on oma korttinsa tässä pöydässä. Kullakin kortilla on oma merkityksensä, ja kuinka se resonoi sinuun ja merkkiisi, on se haaste/karmanläksy tai missio joka on tämän vuohen vuoden aikana pinnalla enemmän tai vähemmän. Oma persoonasi, temperamenttisi vaikuttavat kuinka vahvasti koet haasteet tai missiot ja kuinka ne vaikuttavat sinuun. Tämä on siis lähinnä yleistys pääpiirteittäin.

Valitse  kortti kiinalaisen merkkisi numerojärjestyksen mukaan.

1. Rotta
2. Puhveli
3. Tiikeri
4. Kissa
5. Lohikäärme
6. Käärme
7. Hevonen
8. Vuohi
9. Apina
10. Kukko
11.Koira
12.Sika


Korttien selitykset alempana. Jos et näe kuvan numeroita, klikkaa kuvaa, niin saat ne selvemmin näkymään.

1.Rotta

Rotalle vuosi on  päätähuimaava matka. Asiat edistyvät nyt paremmin kuin ennen. Jopa ne, joiden et edes odota edistyvän! Eräänlainen henkilökohtaisella tasolla oleva läpimurron aika. Kaikki päätökset jotka teet vaikuttavat nyt tulevaan seitsemän vuoden sykliisi, joten eipä paineita..;) Tee päätökset huolella ja nuku ainakin yhden yön yli, ennenkuin päätät.
Tunteet ovat tasapainossa, eikä suurempia myrskyjä ole tiedossa. Vaunu-kortti  tuo etten toki myös niitä haasteita tai oppiläksyjä, ja mitä karmaa ne sitten tarkoittavat?
Haastena onkin kohdentaa oikein toimintasi, älä sohi joka puolelle vaan on parempi keskittyä päämääriin, kuin söhlätä puoleen ja toiseen, tällöin et hallitse Vaunujasi. Karman läksyjä on  oppia luottamaan omaan tiehesi, ja sitä kautta voittamaan kaikki elämäsi esteet. Kun sen olet oivaltanut, voi matkasi olla parhaimmillaan suuri seikkailu.


2. Puhveli

Puhvelin vuosi on sangen haastava. sosiaalisesti joudut käyttämään kaikki  keinosi, että ihmissuhteesi ovat toimivia- edes hieman. Taituroit kyllä omassa seurassasi loistokkaasti, mutta pinnalla kaikki on hyvin, ja sen alapuolella kuohuu. Onkin tärkeää, että toimit  siten, että se on kaikkien parhaaksi - joka asiassa, ja huomioit myös itsesi. Pitäydy omissa oloissasi, kun siltä tuntuu.
Haasteenasi on se, ettet pyri liikaa miellyttämään toisia. Karmallisuutta koet omien voimavarojesi hyödyntämisessä, osaatko toimia koko täydellä kapasiteetillasi? Uupumus on edessä, ja muutkin stressioireet jos et opettele delegoimaan. Tämä oivallus on tärkeä hyvinvointisi kannalta. Kun  olet ennenkaikkea rehellinen itsellesi ja jaat tehtävät, toimit kuin paras taikuri parhaimmillaan ja elämä on oikeasti  nautittavaa.


3. Tiikeri

Tiikerille vuosi on aluksi mahtavaa ja upeaa, jopa osaat nauttia sen parhaimmista puolista, mutta sitten  tulee eteen paluu arkeen ja maanpinnalle. On pakko rauhoittua, hiljentyä kuuntelemaan itseäänkin. Loistokkuus oli alkuunsa ulkoista, mutta  vuohen vuosi tekee kepposen ja muuttaakin Tiikerin elämän hiljaiseksi, sisäisen maailmansa kohtaamiseksi. On tärkeää löytää itsensä ensin, kuunnella itseään ja sisintään. Toimia ennenkaikkea itselle viisaasti. Tämä tulee sellaisena "Niin makaat, kuin petaat" - kokemuksena. Toisinsanoen, aivan yllättäen kyllästymisen kautta. Haasteinasi onkin suhtautuminen sääntöihin, auktoriteetteihin, sekä karmanläksynä moraalikysymykset. Oivallus tulee hiljaisuudesta, siksi on tärkeää itselle kohdata itsensä hiljaisuudessa, Löytää totuus itsestä ja toimia sen mukaan, silloin olet vapaa, mitä sisimmässäsi haluatkin.


4. Kissa

Kissalla on vapaat kädet toimia kuten tahtoo, ihmissuhteissa härdelliä, hieman liikaakin, eikä mistään oikein saa vakautta. Parasta on se, että kissalle kaikki on mahdollista nyt. Ilman rajoituksia. Kunhan oivaltaa, että on tehtävä valintoja vapautensa eteen. Vapaa voi olla myös rakkaudessa. Rajoittamatta toista, kunnioittamalla, ja antamalla aikaa myös itselle. Tunneasiat ovat kissalla pinnalla tämän vuoden, haasteina juurikin pelkojen voittaminen ja luottaminen  rakkauteen itseensä. Karmanläksynä kompromissien hyväksyminen ja yhteisöllisyyden ymmärtäminen. Yksin et pärjää, kun ymmärrät ettei pidäkään, olet vapaampi toimimaan sydämesi mukaan.


5. Lohikääme

Lohikäärmeelle vuosi on  haastava noin yleensäkin. Tätä vuotta voi kuvailla että se on kuin benji hyppy ilman köyttä!  On opittava heittäytymään, luottamaan, ja voittamaan pelot. Vaikeista tilanteista selviät, kun  kohtaat haasteet, voitat ne pelkosi, ja  uskallat toimia sydämesi mukaan.  Isottelu ja rehentely tapojesi mukaan ei ole nyt parasta toimintaa, vaan ymmärtämällä itseäsi enemmän, kohtaamalla omat mörkösi toimit parhaiten  haasteita ja karmaasi vastaan ja  pääset taas "framille" jossa voit paremmin, kun olet  parrasvaloissa.


6. Käärme

Käärmeelle vuosi on on  pelkkää taidetta- onneksi ilman vaarallisia tilanteita.
Kunhan muistat myös kuunnella itseäsi. aina ei pelkkä boheemielämä  ole parasta, on hyvä ottaa omaa tilaa, vetäytyä laumasta, tai  pitää  pienimuotoisemmat juhlat.
Haasteena onkin oppia olemaan pidättyväinen joissain asioissa, oppia olemaan yksin, ja itsemääräämisen oppiminen. Nämä ovat myös karmassasi oppiläksyinä tänä vuonna. Kun oivallat nämä, ja käännät tilanteet itsellesi voitoksi, saavutat sen tilan, jossa voit toteuttaa missioitasi, eli uusin päämäärin keskittymistä ja niidne eteenpäin viemistä. Näin saat uutta vauhtia elämääsi ja asioihisi.


7. Vuohi

Vuohen vuosi on UPEA! Rohkenet olla oma ihana itsesi,  Vanhat ikävät asiat ovat  kadonneet elämästäsi, ja voit nauttia siitä täysin siemauksin.  Vapaudut vanhoista rajoituksista, ja eheydyt. On vain itsestäsi kiinni  miten jatko. Haasteena onkin sisäisen todellisuuden ja äänen kuunteleminen. Muuttua sisältäpäin, katsoa peiliin ja muuttaa se mikä ei enää vastaa todellisuuttasi. Karmassasi on oppiläksynä  muutoksen pelko. Pelkäät muuttaa asioita, koska tuleva voi yllättää- toisaalta itse toimit hyvinkin yllättävästi yleensä. Pelko siis itsessään on aivan turha, koska olet muuttuvainen jo persoonassasi.


8. Hevonen

Hevosen vuosi on eräänlainen Liisa Ihmemaassa kokemus. On tärkeää löytää itsensä, uskoa itseensä, toiveisiinsa.  Haasteena oppia olemaan luonnollinen, ja antaa asioiden edetä luonnollisesti eteenpäin.
Oppia olemaan teeskentelemättä, varsinkin seuraelämässä- voit joutu maksamaan viulut!
Oppiläksynä itsen löytäminen kaikesta huolimatta ulkoisesta painostuksesta tai vaikutteista.
Sinussa itsessäsi on kaikki mitä tarvitset, mutta karman läksysi onkin oppia löytämään ne. Olet ehkä liiaksi  ulkoisten vaikuttimien puitteissa tominut aikaisemmin, mutta nyt on aika löytää oma tie.
Kun siinä onnistut, voit kulkea omaa tähteäsi kohden.


9. Apina

Apinalle  vuosi  on takaisinmaksujen aikaa. ehkä jopa konkreettisesti, rahaa palaa, ponnistuksistasi huolimatta. Tiukkaa voi tehdä taloudellisesti ja joudut ehkä tinkimään omasta mukavuudestasi.
On tärkeää oppia ohjaamaan omaa alustaan/elämää. Tämä on yksi suurimmista haasteistasi tänä vuonna. Vanhat asiat nousevat pintaan, ja on aika  closata ne. Ottaa uudet keinot käyttöön, vaikka tyhjästä nyhjäisitkin. Karmallista tässä on se, ettet luota riittävästi, että itse pystyt hoitamaan asiasi kuntoon, Sinussa ON kaikki se, mitä  tarvitsetkin. Tuo sisäisen ulkoiseksi, ja lähde toimimaan asioiden teen. Nyt on uuden elämänhallinnan aika!

10. Kukko

Kukolle vuosi  on uudelleen syntymisen aikaa. Lähes kaikki uudistuu nyt. Haastenasi onkin kärsivällisyyden oppiminen ja se, että kaikella on aikansa ja paikkansa.
Unohtaa ennakkoluulot ja elämään tässä hetkessä. Karmassasi on nyt entisten elämien kohtaaminen ja niiden ymmärtäminen tämän elämän tässä kohden. Voit  kohdata ihmisiä jotka ovat suora yhteys entisistä elämistäsi.
Entisten elämäien oivaltaminen yhteyksineen auttaa sinua pelkojesi kohtaamsiessa, ja niistä irti pääsemisessä.


11. Koira

Koiran vuosi sujuu kuin jäitä polttelisi. Mitä tahansa voi tapahtua, ja toisaalta itse et voi toimillasi vaikuttaa mitenkään asioihisi. On oltava virran mukana. Kohtalo pyörii elämässäsi tuoden siihen nopeita muutoksia ja kohtalokkaita käänteitä. Siihen voit vaikuttaa, -tappeletko vastaan vai hyväksytkö. Tässä haasteesi ja oppiläksysi. Parasta toimintaasi on olla läsnä elämässä, valmiina kuin partiolainen. Silloin voit  löytää itsesi  aivan uusista paikoista ja tilanteista, mihin aikaisemmin et olisi mistään hinnasta lähtenytkään. Joskus on karattava itseltäänkin.

12. Sika


Sialle vuosi on on yhtä hulabaloota. Kutsuja ja tapahtumia riittää, sosiaalisesti olet vahvoilla,
Kaikki on mahdollista nyt. Elät hetkessä kuin lapsi ja osaat ottaa siitä kaiken irti.
Haasteena onkin Ilmaisetko itseäsi riittävästi? Oletko tarpeeksi vilpitön myös itsellesi?
Karmallisuutta vuodessasi tuo eteen se, hyväskytkö asiat sellaisenaan, vai lähdetkö  analysoimaan lisää. Totuus on tuolla jossain..
Kun oivallat syvimmät totuudet elämässäsi, ja ihmisistäsi, saavutat paljon paremmat ihmissuhteet ja pystyt nauttimaan niistä enemmän, aidosti.


                                Hyvää Vuohen vuotta 2015!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti