keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Kynttilämagiaa vaurauteen


Kynttilöiden värit ja vaurausOranssi - Onni, äkkinäiset, nopeat mahdollisuudet visualisoida rahaa
Kulta - Nopea onni, taloudellinen sijoitukset
Ruskea - pitkän tähtäimen rahavetovoima, taloudellinen menestys
Vihreä - yleensä raha, talous, hyvä onni ja hyvinvointi

On hyvä tehdä oma loitsu, runontapainen, riimitellä sopivat loppusoinnut, neljä kynttilää on parempi kuin yksi. Kannattaa käyttää lyhyitä kynttilöitä, koska kynttilä on poltettava loppuun, että magia toimii.

Ota kynttilä, visualisoi sen tarkoitus mieleesi tarkasti, toivottua lopputulosta myöten. Ota tarkoitukseesi sopiva öljy, (big money oil) ja öljyä kynttilä sillä,
Ota pieni pala paperia, (mieluiten samanväristä kuin kynttiläsi) ja kirjoita/piirrä toiveesi siihen tai riimu, jonka haluat.

Sytytä kynttilä, ja ota aikaa hetki visualisoidaksesi toiveesi kunnolla, lopputulosta myöten. Nyt on loitsusi aika, suorittaa onnistunut taika Hymiö smile
Kun olet käyttänyt aikasi hyvin visualisointiin. polta paperisi kynttilän liekissä. Laita paperi metalliseen astiaan, lavuaariin ja anna palaa loppuun saakka.
Anna kynttilän palaa loppuun.

Kuten Spock sanoisi - Live long and prosper


2 kommenttia:

  1. Tein pika-loitsun, kun oli muutaman minuutin päästä jättipotti-arvonta, miljoonia ei tullut, mutta melkein 10€! :) Kynttilä tosin palaa vielä joten..ehkä lauantaina sitten.. ;)

    ps. pakko oli laittaa ''nimetön'', kun muuta mahdollisuutta ei suonut...

    VastaaPoista
  2. Loitsuihin pitää sitoutua, ja antaa ajan vaikuttaa, joskus nopeastikin, ja joskus se vaatii senoman aikansa, että toimii.

    VastaaPoista