sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kasvata vaurautta magian avulla. Loitsu ja kuinka se tehdään

Vauraus loitsuTarvitset:

Palan paperia
Vihreä kynä
Seitsemän kiiltävää kolikkoa tai sileää seteliä
Laakerinlehti
Korkillinen lasipurkki

Keksi ensin oma loitsusi rahalle ja vauraudelle. Mieti mitä haluat saada ja mitä sen toiveesi pitää tehdä.  Tai voit käyttää jotain valmistakin.


Yllättävät rahavirrat- vaurauden hankkimisloitsu

Varani kasvaa suurin virroin,
toivon sitä täysin rinnoin.

Raha kahisee ja kolikot kilisee.

Rahaa virtaa tuhatta ja sataa.

Tämän hyväksyn, muuta en, joten näin olkoon
pyydän sen. Kiitos

Tämä on oma keksimäni loitsu.Kirjoita haluamasi summa paperille, esim.  tarvittava raha tiettyyn laskuun tms..
Keskity haluamaasi summaan ja pudota paperi lasipurkkiin.

Ota kolikot/raha hallitsevaan käteesi (minulla oikea) ja pudot kolikot/rahat yksi kerrallaan lasipurkkiisi, visualisoi jokaisen pudotettavan rahan kanssa toivottua lopputulosta, lausuen samalla loitsuasi.
Tämän jälkeen kirjoita oma nimesi laakerinlehteen ja pudota sekin purkkiin visualisoiden sitä, kuinka rahavarasi moninkertaistuvat. Laita purkinkansi kiinni. säilytä kotonasi paikassa, jossa huomaat sen päivittäin, mutta mistämuut eivät sitä näe.

Älä käytä purkin rahoja (mikäli mahdollista) ennenkuin taika on tehnyt tehtävänsä.
Varaudu yllättäviin tulonlähteisiin, sekä suuriin rahavirtoihin.

Kun looitsu on tehnyt tehtävänsä, tyhjennä rahat purkistä (nyt saat käyttää ne) ja hautaa purkki maahan, Polta paperi ja laakerinlehti vaikkapa pesualtaassa ja hautaa tuhkat maahan.

Onnea!


3 kommenttia:

  1. Minulla olisi tarvetta vauraudelle ja tämä loitsun haluaisin tehdä mutta haluten samalla että loitsuni ei orjuuta turhaan mitä muita eläviä olentoja tässä maailmassa eli en halua varautta toisten elävien olentoja turhaa riistämällä

    VastaaPoista
  2. Sinun kannattaa keksiä oma loitsu, riimitellä tai lorutella niin että mainitset erityisesti myös sen, itse aina loitsutellessa mitä tahansa visualisoin ajatukset ja mielikuvat siten, ettei loitsuni vahingoita ketään tai tuota harmia kellekkään/millekkään, ja että se on mysö hyödyksi muillekin :)

    VastaaPoista