perjantai 22. toukokuuta 2015

Miksi Magia tai Visualisointi ei toimi?

Onko tuttu tilanne?
Olet juuri saanut tai löytänyt tai peräti itse keksinyt oivallisen loitsun tarkoitukseesi. Teet tarvittavat rituaalit ja valmistelut. Sytytät kynttilät ja alat loitsuamaan.. odotat jonkun aikaa ihmettäsi tapahtuvaksi, eikä mitään tapahdu. Ei muutosta asiaan tai hankkeeseesi. Turhaa koko työ!
Voit purkaa mieltäsi loitusn antajallekin, - "Miksi mitään ei tapahdu?! Täyttä SOOPAA!
Siihen on yksinkertainen syy, toiminta.Olet unohtanut tahdon ja toiminnan. Ne ovat jääneet taka-alalle loitsusi suhteen.
Nuo kaksi sanaa ovat tärkeimpiä välineitä visualisoinnissa ja magiassa. Kannattaa miettiä loitsuissakin sanojen aitoa tarkoitusta. Sitä luot mitä haluat, ja sanot. Magiaan pitää sitoutua sydämellä. Et voi saada haluamaasi, jos otsasuonet sykkien loitsuttelet vaikka miten mahtavia loitsuja. On oltava tahtotila, virittäydyttävä siihen. Visualisointi on lähestulkoon mielentila, siinä on oltava kokonaan tai ei ollenkaan. Mielikuvitus on avain kaikkeen.

Jotta magia toimii, on elettävä sitä, elettävä maagisesti

On uskottava itseen, älä sano, mitä et tarkoita. Puhu vain asiaa, ja sitä mitä aidosti haluat sanoa, jokapäiväisessä elämässäsi. Älä puhu pahaa, älä loukkaa ketään tarpeettomasti. Pidä sanasi, ja usko itseesi, sitoumuksiisi, pidä myös ne. Älä tee sitoumuksia joita et voi/edes aio pitää. Universumi ymmärtää, ettet ole vakavissasi. Jos et hoida sitoumuksiasi kunnolla, miten voisit visualisoida? Silloinhan et usko omiin kykyihisi riittävästi. Voi myös olla ettet usko omiin maagisiin kykyihisi tarpeeksi.
Jokaisella ajatuksellasikin on  voima. Se mitä ajattelet tai sanot ääneen, palaa sinulle kolminkertaisesti takaisin, varmasti kuin bumerangi. Ei välttämättä samantien, eikä samalla tavoin. Älä huoli, universumi kyllä pitää huolen siitä, että saat mitä ansaitset. Kannattaakin valita sanat huolella, sekä teot ja ajatukset.
Kaikki magia on itsessäsi, alkaa itsestäsi, ja itsekunnioituksestasi.  Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa elämääsi, tehdä työtä sen eteen, että visualisointi ja magia alkavat toimia. Muuta ajatuksesi itsestäsi, muuta elämäsi maagiseksi.
Yhtäkkiä alkaa ihmeitä tapahtua, voi olla että jonkin ajan päästä pelkkä ajatus ja tahtotila jo riittää saavuttamaan haluamasi.Loitsu, ja affirmaatio magian välineet ovat vain pieni osa loitsussa. Tärkein olet sinä ja omat energiasi. Magiassa ainekset ja välineet auttavat keskittämään ja keskittymään paremmin. Itse käytän paljon tarot kortteja loitsuissani apuvälineenä. Ne kohdistavat  magian hyvin omaan tarkoitukseensa.

Jos loitsusi koksee rahaa, konkreettisesti, sinun on myös  pohdittava ydinperiaate, miksi haluat rahaa, mihin sitä tarvitset? Nähdä se lopputulos mielessäsi, kun raha on jo sinulla ja mitä se aiheuttaa sinulle. On myös ajateltava loitsuja siten, että ne tuottavat hyvää kaikille osapuolille, ei vain sinulle. Loitsuamisessa ja visualisoinnissa ei saa olla itsekäs! Eikä magiassa yleensäkään. Tässä taas se, että saat mitä ansaitset, kolmesti.

Maaginen elämä on sitä loppujen lopuksi, että uskoo itseensä, ihmeisiin ja siihen, että kykenee saamaan itse niitä aikaan, eikä odota ratkaisuja ulkopuolelta. Siinä ottaa vastuun itsestään ja vain itsestään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti