lauantai 11. heinäkuuta 2015

Kynttilän liekin palamisen merkitykset
Lempipuuhaani on katsella kynttilää, kun se palaa, kynttilänliekkiä nimenomaan. Seon jotenkin hypnoottista ja rauhoittavaa. Emme varmastikaan yleensä mieti miksi se palaa juuri näin tai noin(?)
Kaikella on tarkoituksensa, niinpä myös kynttilän liekillä.

Kynttilöitä käytetään usein seremonioissa, juhlissa, ja tilaisuuksissa. Samaan aikaan ne ovat sekä seremoniallisia, että hyödyllisiä, monellakin tapaa. Kynttilän värit juurikin seremonioissa ja rituaaleissa ovat tärekitä, samoin lukumäärä jne.. usein emme kiinnitä lainkaan huomiota näihin seikkoihin, vaan sytytämme kynttilän, lainkaan ajattelematta mitä muita mahdollisuuksia sillä on.

Kynttilät voivat loistaa kirkkaina, palaa pienellä tylsällä liekillä, hieman himmeinäkin jopa. ne voivat tuikkia, heilua liikkeen mukana sitä synkronoiden. Kynttilän polttamisella on monia perkityksiä, ne tuovat viestejä vanhoilta, niillä voi siunata, nähdä huoneen energiat, kynttilän liekki puhdistaa.

Tuhansia vuosia kynttilän liekkiä  on käytetty tuomaan henkistä ymmärrystä. Se edustaa valoa pimeässä, valona polullamme ohjaten oikeaan suuntaan. se on erinomainen väline magiassa, sillä se on sekä positiivinen, että negatiivinen, liekistä riippuen.

Minkälaisella liekillä kynttilämme palaa, ilmaisee minkälaisia energioita on ympärillämme, ja kuinka kannattaa toimia seuraavaksi. Kun kiinnitämme tarpeeksi huomiota liekkiin, ymmärrämme enemmän, voimme ikäänkuin tulkita kynttilänliekkiä ja tiedämme mitä tehdä seuraavaksi ja miten edetä.

Magia harjoittaessamme ja muutenkin toki kannattaa kiinnittää huomio siihen, miten liekki liikkuu, onko se vakaa, kuinka suuri se on, ja savuttaako se. Näistä merkityksistä  on helpotus magian harjoittamisellesi tai rukouksillesi.

Puhdas, tasainen ja vahva liekki

Kynttilän liekki palaa  hyvin enrgioin, sitä myös kuvataan "vihreäksi liekiksi".
Tahtosi, aikeesi ovat selkeät ja puhtaat, ruokous tai loitsu on onistuneesti lähetetty perille saakka. Tai oivallinen tilaisuus tehdä se siinä onnistuen. Toiveet ja haluamiset tapahtuvat yleensä lyhyen ajan sisällä.


Heikko pieni ja hidas liekki


Tämä viittaa hitaisiin energioihin. Heikko loitsu tai rukous. Nyt pitää keskittyä aikomukseen, ehkä hieman  hienosäätää loitsua. Mikäli liekki kasvaa suuremmaksi, se merkitsee että olet jo paremmissa aikeissa, energioissasi ja loitsulla on hyvät mahdollisuudet onnistua.


Sihisevä, käristelevä  liekki


Kuuntele tarkoin, kynttiläsi yrittää viestiä jotain. Oletko kysynyt henkimaailmaa avuksesi? Nyt sieltä vastataan. Mitä kovemmin sihinä ja muu ääni tai liike ilmenee, sitä tärkeämpää on kuunnella mitä henkimaailma kertoo.


Epävakaa, häilyvä ja välkkyvä liekki

Jos ei normaalisti ole vetoa tai tuule kynttilään, on vastarintaa ilmassa ja energioissa. Kokeile laittaa enemmän energiaa  aikomuksiisi nyt. Loitsu voi toimia sinua vastaan jos liekki on pomppiva. Tässä kohden jos et saa energoita kasattua riittävästi kannattaa luovuttaa joksikin aikaa. Aloita jonkin ajan päästä uudestaan.


Valkea savu


Onneksi olkoon, olet siunattu ja onnistumisesi on taattu!Musta savu

Nyt on negatiiviset energiat liikkeellä, tai sinua varoitetaan. ne voivat ylittää omat voimasikin jos yrität liikaa, luovuta ja puhdista energiat kotoasi ja itsestäsi.


Kutistuva, katoava liekki

Joko sinun tahtosi on vielä heikko, tai henkimaailma saattaa olla eri mieltä aikomuksiesi puhatudesta/aitoudesta. Poista tahallisuus, negatiivisuus, sekä muokkaa loitsua tai päämäärääsi uudestaan terävämmäksi.


Uudelleen syttyvä liekki

Vielä ehdit harkita, mihin olet ryhtymässä, ehkä tarvitset vielä aikaa.Liekki ei pala lainkaan

Puhdistus ja puhdistus- tee se ennen kuin aloitat uudelleen. Salvia,ja pujo suitsuke (molemmat yhdessä) puhdistavat negatiiviset energiat huoneesta, puhdista myös itsesi, merisuola suihku tai "savukävely" suitsuttaessasi kotiasi. Tämän jälkeen aloita uudelleen.Liekki palaa vain toisella puolen


Saatat saada vain puolinaisen vastauksen tai kyseessä voi olla puuttellinen rituaali/loitsu.
Ehket ole vielä ratkaissut joitain asioita, tai loitsu voi olla vielä keskeneräinen. Kynttiläkin voi olla viallinen. Hanki parempi kynttilä, hio loitsusi/aikeesi ja aloita uudelleen.


Useampi liekki

Jos kynttiläsi palaa useammalla liekillä sinulla voi olla tukijoukot mukanasi,tai joku työskentelee sinua vastaan, liekin voimasta riippuen. Ole tarkkana ja asiti ympärilläsi olevat energiat, suojaudu mahdollisilta negaatioilta, tee puhdistus ja aloita uudelleen.


Räjähtävä liekki

Ole varovainen, joku on hyökkäämässä sinua vastaan tai loitsusi on käännetty takaisin sinulle.


Tietenkään aina ei kyse ole energioista, vaan myös luonnosta ja musita muuttujista kuten ,  kynttilän tekotapa ja materiaali sekä ilmavirtaukset kannattaa ottaa huomioon, ennenkuin alkaa vainoharhaisesti kuvittelemaan henkilökohtaista hyökkäystä tms.. :)
Pidä pää kylmänä, mieli avoimena ja älä lannistu.

Ei se helppoa ole. Pitää katsoa värit kynttilöissä, energiat,  oikea ajankohta ja liekit, omat energiat sekä tarkenta loitsut, siunausket ja rukoukset, mutta se on sen arvoista kun onnistut!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti