lauantai 25. heinäkuuta 2015

Onnen numerot ja niiden käyttö

Viikonloppu tulossa ja usein olemme tilanteessa, että pitää tehdä veikkaus, lotto- tai muu rahaveto vetämään... Mitä numeroita käyttäisi? Tuttu kysymys, monilla on kaavoja, syntymäaikoja, tai ns. omia onnenlukuja.
Itse koen kuitenkin, että meillä on jokaisella omat henkilökohtaiset lukumme.. numerologiasta, nimestä ja syntymäajastamme saadut luvut, joita  kannattaa käyttää juurikin silloin, kun tarvitaan hyvää onnea, kohtaloa tai olemme tekemässä suuria päätöksiä ja sopimuksia.
Kukaan ennustaja EI voi tietää onnenlukujasi. Itsekin näen vain satunnaisesti jonkun luvun nousevan esiin.. ja silloinkin se voi tarkoittaa mitä tahansa, päivämäärää, lapsilukua tai satunnaista tapahtumaa...Jos mukaan näkyy rahaa yllättävältä taholta kehoitan käyttämään kyseistä lukua.. mutta vain jos tuntuu onnekkaalta.

Voit laskea oman lukusi tästä , mutta kannattaa kirjoittaa koko kasteessa saatu nimi tuohon nimiriville.. Laatiessani tuota tulkintaa Rajatiedolle, he ymmärsivät asian väärin ja pyytävät vain etu- ja sukunimeä..Tai voit itse tehdä sen tämän taulukon mukaan..

1 2  3  4 5 6 7  8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z Å
Ä Ö

Kun olet löytänyt omat lukusi, voit käyttääniitä juurikin lottoriveihin, päivämääriin jne.. kaikkeen missä on kyse onnesta ja kohtalosta.
Lisää omia numeroitasi saat selville näin..Piirrä yllä oleva tähtikuvio, visualisoi  veikkauskupongissa olevista luvuista ja katso tähden keskiosaa, mikä luvuista nousee siihen, ja  loistaa kirkkaasti, se luku kannattaa käyttää.
Toivottavasti tämä tuli edes jotenkin selkokielellä esiin...
Toinen keino on käyttää heiluria kupongin päällä ja katsoa mihin heiluri osuu..
Nämä kaksi keinoa voivat olla kinkkisiä, mutta toimivia..

Pitää myös ymmärtää, että aina emme saa haluamaamme summaa voittona, vaan juuri sen, minkä tarvitsemme. Yläkerta antaa aina parastaan, emme saa epäillä sitä.


ONNEA!

1 kommentti:

  1. Kiva blogi. :) Teetkö vielä katsantoja s-postitse tai puhelimitse?

    VastaaPoista