keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Tarotskooppi Heinäkuu

Heinäkuu alkoi ja meidän oli pakko tehdä jo pitkään kypsytetty päätös rakkaan koiramme lopettamisesta. Eilen täytyi jättää taakse eräs aikakausi. Koira lähti komeasti ukkosen voimin :)
Hyvää matkaa Peto <3 Ikävä on Suuri ja kotona on tyhjää..

Peto <3
Kauris

Kauriiden elämässä ei suuria suunnanvaihtoja vielä tapahdu. Muutokset ottavat aikansa, nyt vasta harkitaan. Tämä yleisesti rahaan ja arkisiin asioihin, kuten työhön ja suunnitelmiin.
Konreettiset muutokset tapahtuvat vasta talvisaikaan.
Nyt on aika heittää huolitakki pois, ja hypätä vaikka uimaan! Vähän hitaissakin tunnelmissa
kauriiden aika tämän kuun. Ota tilanne haltuun ja ole tekemättä mitään, mikä ei aidosti kiinnosta. Sinulla on siihen lupa.
Vesimies


Vesimiehet uivat nyt vastavirtaan. Asiat jumittavat ja moni tilanne voi saada aikaan turhautumista.
Voit kohdata vastustusta suunnitelmiisi, joten luovu taisteluista, ja anna ajan hoitaa homma. Väkisin et saa mitään kunnollista aikaan. Omat ristiriitasi saattavat lisätä turhautumistasi, joten pyri pitämään positiiviset ajatukset pinnalla, mutten voi mennä useampikin päivä pilalle, loppukuusta onneksi jo helpottaa alkupuolen vesimiehillä. Erillisyyden tunne voi olla vahva siltikin. Paras toiminta tälle kuulle on seurata nenäänsä, ilman suunnitelmia, löytää se Yllättävä puoli itsestään ja uskaltaa ryhtyä seikkailuun, jota eteesi tuodaan.Kalat


Kalojen heinäkuu onkin parasta aikaa lähes kaikelle toiminnalle. Henkilökohtainen menestys on taattu, teet mitä teet.
Elämänhallinta on nyt parhaimmillaan, ja ehdit vielä nauttia lomastakin. Luovuus pinnalla, teet ja puuhaat, ylität itsesisikin! Kun teet asioita itseäsi kuunnellen, olet parhaassa kohdassa elämääsi koko ajan, ja jatkossakin menestys kantaa.

Palstan kesäkulleroOinas


Oinailla kesä on parasta aikaa. Heinäkuussa elämänhallinta nostaa päätään, ja päääset näyttämään kykysi ja taitosi. Työelämä haastaa mukavasti ja olet itsesi herra ja ohjaat omaa kulkuasi. Kuljet omilla poluillasi kuin mainoksen reissumies. Moni ei oikein ymmärrä oman tilan tarvettasi ja se voi nostaa mustasukkaisuutta esiin. Yritä huomioida läheisiäsikin ja anna aikaasi.
Negatiiviset tunteet ja ristiriidat on hyvä kanavoida toimintaan, nyt on sen aika!Härkä

Härille hienäkuu on täynnä aktiviteettejä , vauhtia ja toimintaa, eikä aina niin mukavaakaan, sillä työelämä tai sen eheyttäminen vaatii nyt toimia. Päättäväisyyttä ja tahtotilaa, jopa mukavuusrajojen ylittämistä, että saavutat haluamasi. Ole rohkea, ja vähän jopa itsepääinenkin hankkeissasi. Älä suostu kompromisseihin!Kaksoset


Oma aika, paras aika. Eheytät nyt itseäsi vanhoista, se vaatii hieman tiukkaakin itsekuria, paremmat elämäntavat, parempi elämänlaatu. Tervettä itsekkyyttä josta ei myöskään omaa tahtotilaa puutu.
Älä suostu muiden tahtoon, ja osatotuuksiin, vaan tee nyt oman sydämesi mukaan, niin saat paremmat valmiudet syksyysi. Hyvä aika loman viettoon, sillä olet nyt parhaimmillasi omiesi seurassa, ja vapaa-ajalla. Sosiaalisesti haluat viihdyttää vain lähimpiäsi tällä kertaa.Rapu


Heinäkuu on ravuilla uusien suunnitelmien ja päätösten toteuttamisen aikaa- Luot myös lisää uutta koko ajan. Vauhti on hurjakin, mutta haluat päästä nyt eteenpäin ja olet valmis tekemään melkein mitä tahansa, että onnistut tavoitteissasi. Luota ideoihisi, ne kantaa pitkälle. Sosiaalisesti ei tämä kuu ole paras mahdollinen, et ole oiken läsnä vaikka olisitkin seurassa.. Ajatukset voivat viedä sinut kauaskin.


Leijona


Jakso on leijonille omiaan, tulienergia vahvaa, ja on toiminnan aikaa, monellakin tapaa. Otat elämää niskasta kiinni ja tartut toimeen. Vahvaa aktiviisuutta, ja saat asiat tapahtumaan jo pelkällä ajatuksellakin. Sinulla on hieman ihmissuhteitasi hankaloittava tarve olla hallitsevana  päätöksissä, ja elämässä. Tämä voi haitata parisuhteita tai lähimpiä suhteitasi. Yritä olla empaattisempi, niin et lisää ristiriitoja suhteissasi. Loppukuu saattaa jotain päätökseen elämässäsi. Kyse voi olla luopumisesta tai jonkun syklin päättymisestä.Neitsyt

Heinäkuu on neitsyille  hieman matalalentoa..  Hyvät suunnitelmasi voivat nyt muuttua yllättäen, ja sinulle onkin tärkeää pitää elämänhallinta käsissäsi. Yllätykset eivät ole juttusi!
Pelot hallitsevat nyt, samoin epäonnistuminen. Älä anna negatiivisten ajatusten hallita sinua, vaan yritä nähdä hyvä kaikessa, olla kiitollinen ja katso kirkkaimmin silmin tulevaan. Todellisuus on aivan toinen kuin luuletkaan. Pienet epäonnistumsiet eivät kaada, ne vain horjuttavat uskoasi itseesi. Luota enemmän, niin onnistut. Työelämä ja talous hieman alavireessä nyt. Keskity muihin elämänalueisiin.Palstani ruusunlehti- tyttäreni ottama kaunis kuva hetkestä..


Vaaka


Uutta alkua, itsestä lähtöisin. Rakennat ja luot vahvaa perustaa asioille tulevaan.
Kyse voi olla myös ns. omasta luomisesta- jopa raskaudesta..
Nyt on aika keskittyä arkisiin asioihin, askareisiin ja toimintaan, joka takaa varmuutta syksyisiin hankkeisiin.keskittymällä läheisiisi ja perheeseen, takaat sen, että voit paremmin.
Loppukuu parempaa aikaa vapaille ja sosiaalisille juhlille.


Skorpioni


Toimit ja teet pitkälti tahtosi mukaan, hieman jopa maanistakin aikaa skorpioneille tämä jakso.
Elät materialistisessa maailmassa, ja valintojasi ei aina ymmärretä, tämä niinkin arkisissa ja tulevaan liittyvissä valinnoissasi tulee eteesi haitaten ihmissuhteitasi. Käyt sosiaalisesti hieman kierroksilla, olet hieman "liikaa" kanssaihmisillesi nyt. Yritä hillitä intohimoista taipumustasi  saarnoihin ja julistamiseen! Et voi pelastaa kaikkia. Vain itsesi.
Loppukuu huipentuu johonkin kompromissiristiriitaan.Jousimies


Tulta ja intohimoa tälle kuulle.
Suhtaudut hieman liiankin vahvoilla mielipiteillä varustettuna muiden hankkeisiin ja asiohin jopa yhteiskunnallisella tasolla.  On aika keskittää se hyvä energia nyt itseesi ja omaan elämääsi. Sillä saat jo paljon aikaan niillä elämänalueilla, jotka ovat takkuilleet jo pitkään. Tämä uusi energia saa aikaan sen, että voit paremmin, olet aktiivisempi ja innokkaampi - ja uskallat enemmän. Parisuhteissa se saa aikaan intohimoja makuuhuoneen puolella. Olisi aika tehdä täysillä myös itsesi eteen, esim. uusi harrastus tms.. olisi hyvä aloittaa tällä jaksolla, kun käyt vielä kierroksilla, uusi into voi lamaantua taas syksyn tullen. Älä  luo tylisä rutiineja, tarvitset nyt enemmän ja kaikkea!


Ihanaa Heinäkuuta!

4 kommenttia:

 1. Hei Mandala! Olisipa kiva jos avaisit taas kysymys ja vastaus -osion. Haluaisin kysyä, milloin raskaus toteutuu ja milloin lapsi syntyy. <3 Hyvää kesää! Jos vastaat, lupaan antaa palautetta.

  VastaaPoista
 2. Lisään vielä, että itse olen rapu ja mies vaaka, joten tämä kuu voisi olla otollinen tuon yllä olevan horoskoopin mukaan. Olen kiitollinen, jos ehdit ja voit katsoa tätä asiaa.

  VastaaPoista
 3. Olen kauris ja tuo kirjoittamasi horoskooppi pitää just paikkaansa, ei muutoksia ja hitailla mennään :)

  VastaaPoista
 4. Aikas hyvä ja osuva ainakin minulle. :) Innolla odottelen jo elokuun osuutta.

  VastaaPoista