torstai 30. heinäkuuta 2015

Täysikuu- Blue Moon

Täysikuu 31.7 Tänään

Heinäkuussa olemme saaneet nauttia jo yhdestä täydestä kuusta 2.7. Ja nyt saamme vielä yllin kyllin herkkua tästä kuusta. Tämän kuun voima kestää n. kaksi päivää vielä jälkeenkinpäin.
Tätä kuuta kutsutaan jostain syystä siniseksi kuuksi= Blue Moon, mutta se ei perustu mihinkään.
Lähinnä tämän kuun perusvoima on Muutos, epävarmuus ja kohtalollisuus (jos edes sellaista sanaa onkaan.

Kaikkea voi ja tapahtuukin.
Nyt on mahdollista oikeasti vaihtaa suuntaa, mutta se tapahtuu ikäänkuin puristusvoimalla, Kun ilmapallosta päästäis ilmat pihalle.. Hymiö smile
Kuu on vesimiehessä, joten ylimaalliset asiat ovat pinnalla. Vesimieshän edustaa ilmaa elementtinä, joten kaikki tuuleen ja ilmaan liittyvät asiat voi ottaa mukaan alttarille tai loitsuihin. Höyhenet, sulat jne.. Läheiset ovat nyt tärkeinä osatekijöinä onnistumisillesi tai hyväksynnällesi.


Kuuvesi kannattaa tehdä, lisätä hieman suolaa siihen, ja saat pyhitettyä vettä. Tällä voit virkistää mojopussiasi tarpeen tullen dippaamalla sormi pyhään veteen ja kastelemalla pienellä kosketuksella pussukan pohjaan, itse teen riimusymbolin tai jonkun muun symbolin kärkikohdat tuolla kuuvesipisaralla..

Kuuvettä voi käyttää tuhansin eri tavoin, joten tee iso pullollinen.. Itse käytän sitä siivoukseen(pieninä annoksina) sekä välillä uupumuksen tai turvattomuuden tunteen yltäessä, keitän siitä teetä. Pidän sitä mukana alttarilla loitsujen aikaan, sekä kastelen sillä kukkia.
Mojot , kivet, kortit, yms.. kannattaa laittaa kuunvaloon yöksi.
Huomenna juhlitaan myös LAMMASTA, Lughanasadh- juhla on sadonkorjuun juhla. Silloin kannattaa leipoa hyvää,maukasta leipää, nauttia sadonkorjuun tuotteista, ja juhlia perheen ja ystävien kanssa. Aurinko ja auringon kukat kuuluvat tähän juhlaan..Lughanasadh juhlana on myös vietetty Käsien yhteenliittämisrituaalia. Häitä luonnonuskontojen tapaan.


1 kommentti: