maanantai 24. elokuuta 2015

Mikä symboli kutsuu sinua?

Valitse kuvista yksi symboli, jonka koet kutsuvan ensinäkemältä sinua. Lue sitten alhaalta tulkinta/viesti.


Kotka


Suojaava viitta

Kellot


Kyyhky

Kello symbolisoi, että käyt läpi omaa henkistä heräämistäsi. Kellon ääni herättää energiat, kutsuu ihmisiä ja nopeuttaa eteenpäin menoa. Vahvaa edistymistä mitä oletkin tavoittelemassa nyt.
Pääset kokemaan nyt sisäisen ja ulkoisen muutoksen. Elämä virtaa oikeaan tahtiin, olet juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Jos näet unta kellosta, sinulle viestitetään että  nyt pitää tehdä suursiivous elämässä jossakin kohtaa.
Kun teet tämän, pääset eteenpäin, ja huonot asiat on poistettu elämästäsi miltei kertaheitolla.Kotka symbolisoi vapaata mieltä ja  voimaa. Se liitetään kuninkuuteen ja elämänhallintaan. Kotka on myös siivekäs sanansaattaja joka tuo pyhää viestiä.
Muut linnut etsivät suojaa, mutta kotka liitää heidän yläpuolellaan itseensä luottaen, rohkeana ja majesteettisena.
Kotka viestii olemaan ongelmiemme yläpuolella, katsomaan niitä kauempaa, viisain silmin, ja nähdä asioiden ydin, ja ratkaista ongelmat. Olla kaiken alhaisten tunteiden yläpuolella, kuten kateus, mustasukkaisuus ja turvattomuus.
Vapaudu, ole kuin kotka, ja liidä kohti selkeyttä kuulemaan omaa opastasi.Viitta symbolisoi vapautta, suojaa ja valtaa.  Viitta suojaa sinua negaatioilta, sekä muiden tuhoavilta ajatuksilta, energioilta. Kukaan ei voi vahingoittaa sinua, jos valitsit viitan.
Ota käyttöösi viitan tuoma valta, olla rohkea ja toimia niiden asioiden eteen joita et ennen ole uskaltanut sanoa tai tehdä, koska viitta suojaa sinua nyt.
Jos näet unta viitasta, se tarkoittaa, että etene hitaasti ja varoen hankkeissasi.


Kyyhky symbolisoi  vapaata sielun lentoa. Läheisesi henkimaailmassa on lähelläsi ja lähettää viestiä tämän kyyhkyn kautta. Viestit voit nähdä luonnossa, sateenkaaret, pilvet, kukat tai eläimet. Kuuntele ja katsele ympärillesi nyt, laita merkille kaikki info jota luonto tarjoaa. Uskalla kysyä.
Olet sitten menossa kohti haasteita tai uusia asioita, luota että sinusta huolehditaan nyt.
Jos näet unessa kyyhkyn se tarkoittaa, että myrkystä olet selviämässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti