maanantai 3. elokuuta 2015

Tarotskooppi - Elokuu

Jep, päässyt tämä tohinassa unohtumaan, hyvä kun joku muistutti...
Meille tuli koiranpentu 1.8, Roxy - neiti, joka on lumonnut ja sekoittanut arjen ihanasti. Vielä vaahtosammuttimen kokoinen täystuho, mutta ajan kanssa kasvaa n. 60 centtiseksi..Kissaraasut vielä ihmettelevät.. Päivät on mennyt  sanomalehtien ja siivousten parissa.. joten suokaa anteeksi, nyt neiti nukkuu ja on MINUN aikani.. :) saan rauhassa juoda kahvin ja kirjoittaa tämän tarotskoppini :)


Kauris

Kauriin elokuu  on uusien ideoiden ja tavoitteiden aikaa. Päässä kihisee niin paljon, että voi olla vaikea pitää tavoitteista ja unelmista kiinni- kannattaa tehdä selkeä aarrekartta.
Alkukuu on aloitteita ja intoa täynnä, sinulla voi mennä niin lujaa itseksesi, ettei mitkään sosiaaliset jutut juurikaan innosta, vaan oman tilan tarve on suuri.
Onneksi loppukuun puoli on helpompaa sillä saralla, olet anteliaampi, ja hyväntekeväisyys valtaa alaa elämässäsi jollain tapaa. ehkäpä teet suursiivouksen ja viet vanhat romppeet kirppikselle(?)!


Vesimies

Vesimiehillä on nyt nautintojen aika. Tunteet, aistit ja hyvä sosiaalinen oma piiri- toki muutkin ihmiset kiinnostavat :) Vievät nyt aikaasi. Olet harvinaisen hereillä tässä ajassa, etkä omassasi. Elokuu herättää huomaamaan elämän mukavat asiat ja nautinnot, hämärät illat, ystävät ja sadonkorjuun ihanat tuotteet... Tulevan syksyn tuoksu antaa lupauksen, ettei ehkä tarvitse viettää syksyn iltoja yksin... Olet avoimempi ihmissuhteissasi ja suhteet ovat pinnalla kuun puolenvälin jälkeen. Nauti- ole tässä ja nyt.


Kalat


Kaloilta vaaditaan nyt uskoa itseen ja rohkeutta. Toisaalta kohtaat menneet, ajatuksissasi tai konkreettisesti, ja huomaat että olet tehnyt oikean ratkaisun, ja nyt saat ikäänkuin korjata satoa valinnoistasi, onneksi vain hyvää, ja se lisää omaa rohekuttasi niin, että se vaikuttaa myös muille elämänalueillesi, ehkäpä nyt on palkankorotuksen paikka, tai jopa isommille portaille astuminen.. Kaikki on nyt auki ja vain taivas rajana, usko kykyihisi, ja mahdollisuuksiisi.

Oinas

Oinaat  murtauvat vanhoista kuoristaan nyt..Eräänlainen prosessi- kuin sarvista kuoriutuisi vanha kuori pois, ja uutta alkaa kasvaa tilalle. Kaikella mihin nyt ryhdyt- aloittaaksesi jotain uutta, on vaikutusta pitkälle tulevaasi, tee siis valintasi hyvin.
Kaiken keskellä katsot elämääsi kuin itsesi yläpuolella, harkintaa, ja hyviä aikeita koko kuukausi täynnä.


Härkä

Härän elokuu Alkaa ehkä ärtyisin tunnelmin.. Lomat loppuu ja paluu arkeen voi olla hyvinkin konkreettista mukavuuden haluiselle härälle. Vältä riidat purkamalla ne johonkin tekemiseen, tai työstä ne itseksesi puhisten. Jos riitaa tulee, muista sanoa, että ne johtuvat sinusta. Ärsytyskynnyksesi on huipussaan, ja kimpoilet jos johonkin suuntaan.. Pysyttele omissa oloissasi, ja vältä stimuloivia aineita. Meditoi, tai hakeudu luontoon. Nyt ei kannata mennä juhlimaan kun vasta kuun viimeisellä viikolla.. Vasta sitten helpottaa ja olet taas oma läminsydäminen ihminen.

Kaksonen

Elokuu on hyvää aikaa kaksosille. Elämänhallintaa, ja paluu arkeen  auttaa monia taas helpottamaan rutiinejaan. Myös sosiaalisisesti kuu on hyvä, puheliaille kaksosille. Myös romantiikka nostaa päätää ja olet herkempi ihastumaan..Varo ettet särje sydäntäsi.
Taloudessa menee nyt paremmin, älä kuitenkaan sorru tuhlariksi.


Rapu

Rapujen elokuu onkin jännää aikaa. Ikäänkuin tekemäsi päätösten summa on nyt, ja voit olla rauhassa, hyvissä tunnelmissa, meni sitten syteen tai saveen. Olet saanut ajatuksesi ilmaan ja toteutat ne.  Joku läheinen voi turhautua kanssasi, sillä päätöksesi pitää. Varo itseksi turhautumista, jos asiat eivät etene haluamaasi tahtiin- aina ei hommat suju kuten Strömsössä..Kuun puolivälin jälkeen alkaa hyvä energia valtaa elämääsi, huomaat että asiat tapahtuvat odotetusti, universumin energiat ovat puolellasi ja saat huomata sen myös lähipiirissäsi. Ystäviä ja läheisiä alkaa nyt piirittää sinua.
Muista että olet oikeassa kohdassa..


Leijona

Tämä kuu on leijonien aikaa. Olet nyt omimmillasi, vahvoilla, ja intoa täynnä- toki niitä huojakin päiviä mukaan muutama mahtuu. Enää et vain leiki tulella, ja mieti epävarmoja siirtoja, vaan nyt tanssit sen yllä! Olet varmempi ja energisempi. Käytännössä voit tehdä mitä ikinä haluatkin! Älä anna minkään rajoittaa itseäsi ja unelmiasi. Olet niiden arvoinen. Nauti hyvästä flowsta.Neitsyt

Elokuu neitsyillä on hieman takkuavaa. Kolme askelta  eteen ja kaksi taakse. Arki on parasta toimintaa. Jalat maassa pääset  pidemmälle. Luota omaan energiaasi ja aikeisiisi. Ne kyllä etenevät, mutta ajan kanssa. Kaikki vaatii nyt harkintaa ja aikaa. Yllätys loppukuulle.Vaaka

Joudut käyttämään elokuussa kaikki kykysi ja taitoisi päästäksesi takaisin arkeen.. Muista rentoutua välillä. Muista että kaikelle on aikansa.  Toisaalta taituroit työn ja arjen välillä loistavasti, mutta  menet helposti muiden tahdon mukaan ja jotkut voivat käyttää kiltteyttäsi hyväksi. Älä suostu muiden totuuksiin ja kompromisseihin, vaan pidä omat suunnitelmasi ja kiinni niistä. Talous  sujuu omalla painollaan nyt.


Skorpioni

Meille skorpioneille elokuu ihanaa hyvää yksinäisyyden aikaa. henkistä etsintää, ja löytämistä.Innolla itsekin odotan että koulut alkaa, ja saa tehdä töitä omassa rauhassa.
Uusia tavoitteita joudut ottamaan miltei väkisin käyttöön. Vanhat keinot ei enää ole toimivia, tai kanna. Luota itseesi, uusiin juttuihin ja anna mennä täysillä. Nyt ei pidä varoa liikoja. Yllätät itsesikin. Loppukuu ei ole suotuisaa aikaa päätöksille.. älä turhaudu hitauteen asioissa. Tilanne helpottaa vasta ensi kuulle..


Jousimies


Olet nyt tekemässä jotain ennalta arvaamatonta. Oivallat itsestäsi uusia asioita, ja tämä tulee esiin sielun levottomuutena. Olet kuin duracelin patterijänis, joka etenee ja etenee... ehkäpä vailla suuntaa, ja siksi yllätytkin omista valinnoistasi.Tulienergiasi olisi hyvä kanavoida johonkin mielekkääseen toimintaan, ettet tee täydellisiä floppiratkaisuja..
Taloudessa jokin päättyy, tai alkaa uudella tapaa. Älä jarruttele, mutta  pidä b- suunnitelma aina mukanasi.

2 kommenttia:

  1. Ihana koissu. <3 Kiitos skoopista, näitä on kiva lukea.

    VastaaPoista
  2. heips,tuleeko lokakuun tarotskooppia?
    t. toivoja :)

    VastaaPoista