maanantai 26. lokakuuta 2015

Kontakteja henkimaailmasta - Kuka haluaa yhteyden sinuun?

Onko henkimaailma läsnä kodissasi?

Tuntuuko sinusta usein siltä, ettet ole yksin, vaikka olisit?
Ihmetteletkö kuka/mikä se voi olla?

Ehkäpä, jos
- sinulta on kadonnut tavaroita, esineitä
- tunnet, että joku koskettaa sinua, vaikka ketään ei näy
- näet silmäkulmastasi valonvälkkeen tai varjon vilahtavan

..Sinä tiedät, että joku on kanssasi..Henkimaailma haluaa sinun tietävän, että he haluavat kommunikoida.

Toimi ohjeiden mukaan.

Muistele, koska se tapahtui viimeksi.
Pyydä henkeä astumaan esiin.
Odottele muutama minuutti, että saat yhteyden henkeen.
Sulje silmäsi, ja mieti mikä luku 1- ja 6 väliltä jää mieleesi.
Etsi alempaa  numeroa vastaava teksti.1. Enkeli. Lähelläsi on suojelusenkeli. Voit pyytää häneltä viestiä, opastusta aina kun tarvitset.
Voit lisätä enkelienergiaa kotiisi ametistikivellä, höyhenillä, kauniilla musiikilla.
Enkelisi voi viestittää sinulle hiljaa, tai konkreettisesti. Kuuntele tarkoin sisimpääsi.


2. Henkioppaasi.  Tämä oppaasi auttaa sinua kivikkojen ja karikkojen yli, ohjaamalla oikeisiin valintoihin ja antaa ohjeita ja vinkkejä kuinka toimia. Voit jopa kysyä hänen nimeään.


3. Rakas läheisesi. Hän on luonasi tehdäksesi olosi taas rakastetuksi, saat tuntea hänen läsnäolonsa lähelläsi ja muistella aikaa hänen kanssaan. Tuo lohdun. Hän on se, ketä ensiksi tulee mieleesi, ajatuksiisi kaipuuna.


4. Keiju. Lähelläsi on Keiju, Keijut ovat Äiti Maan apulaisia. He rakastavat luontoa, eläimia, ja sen energioita. Keijut viestivät, että on aika  mennä luontoon tai tuoda luontoa kotiin. Tuntea olosi kevyeksi, iloiseksi ja jättää huolet vähäksi aikaa. Saada kiinni ilon ja onnen enrgioista.


5. Arkkienkeli.  Sinun lähelläsi on Arkkienkeli. He ovat voimakkaita suojelijoita, ja heidän tarkoituksensa on suojata sinua, ja kotiasi. Oletko kokenut epävarmuutta kotonasi tai yksin ollessasi?
Arkkienkeli tulee tarkoituksella suojaamaan sinua. Älä enää pelkää. He tulevat usein uuden alun tai tilanteen edessä, joss atarvitset voimaa ja rohkeutta.


6. Tuntematon. Hän voi olla usein harmiton, tuntematon, edesmennyt asunnon entinen asukki, tai henkimaailman väliin jäänyt lapsi tms.. Voit puhua hänelle ystävällisesti, tervehtiä ja sanoa, että menepäs nyt eteenpäin, täällä ei ole sinulle mitään. Jos koet hänet uhkaavaksi, puhdista kotisi salvia suitsukkeella ja merisuolalla.. Avaa ikkunat ja päästä henki pois.

3 kommenttia:

 1. Keijuhan minulle tuli, se ei ollut yllätys. Minä pidän kovasti luontoenergiasta ja koen saavani luonnosta paljon energiaa!

  VastaaPoista
 2. Minulla on vain kerran ollut enkeli kotona, muulloin yleensä noita tuntemattomia, sekä oma äitini käy usein vieraisilla.

  VastaaPoista
 3. Olen jo aiemmin kuullut, että minua suojelsi arkkienkeli, mutta oli erittäin jännää tätä testiä tehdessäni, sillä ei ehtinyt kulua, kuin muutama sekuntti, kun mieleeni tuli vitonen. Vitonen ei yleensä ole sellainen luku, joka niin kiinnostaisi minua, joten yritin vielä antaa muille numeroille mahdollisuuden, mutta ei, se vain pysyi vitosena. Oli kiva ja hyvä itselleni, sekä tämän hetkiselle elämäntilanteelleni, että sain ns. varmuuden siitä, että minua suojelee arkkienkeli.
  Kiitos sinulle tästä, sekä blogistasi myös! :)
  -peace & love, and respect to you all-

  VastaaPoista