perjantai 23. lokakuuta 2015

Pannukakun uusi tuleminen - Aito kuohkea pannukakku

Edelliset pannukakkutekeleeni olivat lähinnä litteitä,kovia ja"epätoivoisia" yritelmiä pannukakusta.Tällä ohjeella sain kiinni siitä mitä tavoittelin, jopa paremmin kuin luulin.
En tiedä miten gluteeniton versio onnistuu, mutta kaipa siinäkin vaan pitää kokeilla.
Idea on siinä, että munat laitetaan viimeiseksi, ja niitä ei enää kovin vatkata. Lähinnä vaan sekoitetaan joukkoon.


Pellillinen pannukakkua

4 dl Vehnäjauhoa, voi käyttää myös kokojyvävvehnäjauhoja, tai lisätä leseitä tms.. vähän joukkoon
Vaniljasokeria maun mukaan
Sokeria ja hitusen suolaa, maun mukaan - en suuremmin mittaile
(kardemummaa)
30g sulattetua voita
1l maitoa
4 kanamunaa

Sekoita ylläolevassa järjestyksessä, ja älä vatkaa munia liikaa!
Paista uunissa 225. n. 15- 20 min.






2 kommenttia:

  1. Tämä menee asian vierestä, oletko lopettanut tulkinnan tekemisen.?

    VastaaPoista
  2. Juu teen kyllä yhäkin, ennustukset.comissa ja voit ottaa yhteyden meiliini mandala-tarot@hotmail.com

    VastaaPoista