keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Joulukuu

Ajattelin postata tänne Jouluarvonnan joulukalenterin sijaan.

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen, kommentoi oma jouluvinkkisi, jokin idea, resepti tai kiva puuha, jota itse haluat jakaa muille. Voit myös kertoa, jos et keksi mitään ohjetta tai ideaa, niin voit vain kommentoida mielipiteesi blogistani.

Kaikkien kommentoijien kesken arvotaan kaksi tulkintapakettia - Numerologinen vuosi- ja luonnekartta. Tämä hoidetaan sitten sähköpostitse, joten laita myös oma sähköpostiosoitteesi kommenttisi yhteyteen.

Arvonta päättyy 23.12, klo. 24.00!
Voittaja ilmoitetaan nimimerkillä täällä, ja laitan sitten perään sähköpostia, kuinka toimitaan :)

Onnea arvontaan ja ihanaa Joulun odotusta!8 kommenttia:

 1. Minä leikkelen lumihiutaleita ikkunaan. Taittelen valkoista paperia aina vain kaksinkerroin lisää ja lisää ja sitten leikkaan taitellun paperin reunoihin sydämiä ja erilaisia kuvia. Kun avaan taitokset, on minulla ihana lumihiutale valmiina

  VastaaPoista
 2. Joka joulu teen hirveästi kortteja ja lahjoja ihmisille jaettavaksi. Haluan aina, kuitenkin piilottaa lahjani yllätykselisyyden lisäämiseksi. Kerään talteen kivoja sivuja sanomalehdistä, joihin paketoin kaiken antamani ongelmajätteen: lahjapaperin sijaan, persoonallista ja luonto kiittää! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sposti unohtui! Riina.pippuri@gmail.com c:

   Poista
 3. Joulun alla on hyvä muistaa apua tarvitsevia tahoja. Mitä enemmän antaa, sinä enemmän itse saa. :)
  Mukana arvonnassa. :)
  leevilotta at luukku.com

  VastaaPoista
 4. mm. Näin minä tee Joulun sydämeeni; ihminen, joka on tehnyt minulle jotain hyvää (kuten nyt juuri esim. eräs tuttu sähkömies joka auttoi/pelasti minut iiiisosta pulasta, yllätän hänet.) Tai pidän muuten vain henkilöstä/perheestä, mukana omat lapset, kun haluan ilahduttaa, syy voi olla mikä vaan, siis jos on menty sydän edellä, minä muistan.
  Lahjan haluaa antaa hyvällä energialla, minun Joulu-juttuni on tietyt isot kakut, joita ei kaikille annetakaan ;D. Resepti on vanhavanha ja salainen ;) aineet tulevat kalliiksi, aikaa kuluu ja kantapäitä, mutta sitä en Jouluna laske vaan leivon kakut, monesti yötä myöten, sydämellä. Mikä tuoksu!!!
  Sitten kiva osuus, paketoin kakut sellofaaniin, laitan iloksi pieniä koristeita, palloja tonttuja, nauhoja, olkikoristeita, mitä vain kaapista löytyy, mikä näyttää nätiltä.
  Näin, alusta loppuun, olen tehnyt lahjan joka on mukava antaa, joka yllättää ja tiedän, joka maistuu!
  Tänä Jouluna teen 6kpl+ muutaman ’ylimääräisen’, sillä mikä parasta, tämä kakku paranee vain pakastimessa!..;)
  näin; bastet.cat@suomi24.fi

  VastaaPoista
 5. Joulu tulee muistamisesta & huomioimisesta, hyvän mielen tuottamisesta. Kortit, lahjat, leipomukset, lämpöiset sanat ja ajatukset. Joulumieltä voi jakaa monin tavoin. Joulun merkitys kaamoksen keskellä on tärkeä. Ajatella, jos ei joulua olisi! Joulu auttaa jaksamaan pimeimmän vuodenajan yli.
  Nimim. tirppa

  VastaaPoista
 6. Kotiin saapuneista joulukorteista saa kivan pelin. Kortit jaetaan peliin osallistujille tasan. Jokainen vuorollaan valitsee jonkin aiheen, esim. enkeli, kuusi, tonttu, tähti. Jokainen käy korttipinonsa läpi ja laittaa siitä sivuun kortit, joissa on kyseinen aihe. Se voittaa, jolta loppuu ensin kortit. Helppo peli pientenkin lasten kanssa.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 7. Mulla on lasiovi kotona. Siihen laitan joulukortit. Oven voi kääntää, jos haluaa lukea jouluterveiset :)

  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista